Kbrrrrr Kızlar ek gıda alışverişine başladım. Su vermek için phılıps alıştırma bardağı mı pipetli suluk mu yoksa normal plastik bardak mı tercih etmeliyim. Sizin bebeğiniz neyle rahat etti içti acaba. Gereksiz şeyleri almak istemiyorum.
ikizerkekannesi Kbrrrrr bende yeni başladım alıştırma bardağı henüz almadım ama çevremdekiler hep alıştırma bardağı kullanıyor oyüzden bende de aventinkilere bakıcam bi ama şuan az içiyorlar zaten tadını çok sevemediler kaşıkla veriyorum bazende biberonla
Serenaybebek Kbrrrrr ek gıdaya geçtik hiç biberon tutmayan bebeğim. Philips avent alıştırma biberonundan çok severek içiyor…. Ama üç kısmındaki plastik olan yer sürekli kayıyor düzeltmek zorunda kalıyorum öyle bir sorun var
Canmcm Kbrrrrr ben ikedan aldım 10 tl di kendi içiyor onunla içmeseydi Philips avent flna alırdım ama gerek kalmadı
Fasulyeninannesi Kbrrrrr ben alıştırma bardağı aldım ama almasam olurmuş zaten biberon emzik tutmayan bir bebekti alıştırma bardağını da tutmadı
Kbrrrrr ikizerkekannesi ilk başlarda şart değil o. Zaman olmasa da oluyor mu canım. Şuan durumlardan kolayı gereksiz birşey almak istemiyorum da :(
Kbrrrrr Serenaybebek Fasulyeninannesi bebeğim emzikte biberonda alıyor. Acaba hangisiyle rahat ederim pek araştırma yapamadım bunla ilgili ama sanırım deneyerek anlıyorsun
Zeynepalya_ve_annesi Canmcm yeşil kapaklı olan dimi bizdede var aynısından 2 tane almışım adlıpımı unutup 😂🤣🤣
mucizeemmm Kbrrrrr bebege göre degisiyordur ben bi suru alıştırma bardaga aldım nukun bebedor aventin biberonda aynı şekilde pipetlide aldım hiç birinle su içmedi normal e bebekten aldıgım suyu su şisesinden içiyor
ikizerkekannesi Kbrrrrr yani bence çok büyük bi ihtiyaç değil olmasada oluyor ki ben 20 gün fln oldu su vermeye başlayalı 20 gündür ihtiyaç duymadım ucuz da değil aventinkiler pahalıda
Serenaybebek Kbrrrrr ikisinde de içiyorsa zaten sağlam birsey veya pipet alabilirsin…. Benimki böyle geniş ağızlı biberonla varya onları sevdi
Canmcm Zeynepalya_ve_annesi evet 😂😂 görünce heyecanlanıyor hemen dikiyor kafaya 😄 sorun yaşamadım valla uygun hem öylesine almıştım
Deletedmom388 Kbrrrrr Ben suan normal biberon kullanıyorum. 1 hafta sonra 8aylık olacak alıştırma bardağına başlayacağım yavaş yavaş🌸