Mertttt Drycyln Derya hanım dokunmadı derken bebeğinizin kakasının mukuslu fıskırarak vs olduğunu söylüyorsunuz bu dokunma değil mi ? Benim oğlum 32 günlük tü fark ettiğimde süt süt ürünleri ve mamayı kesti doktor. Alerjik bebeklere özel alerji mamaları veriyorlar.
Drycyln Birkizbirerkekannesi evet bende aynı şeyi yapıyorum . Altını açınca gaz da gidiyor kaka da :)
Drycyln iyikianneyim61 konuştum doktorum la. Enfeksiyon olsa kusma ve ateş mutlaka olurdu dedi. Ateş ve kusmamiz yok. Makat çatlağı olabilir dedi ama kızım çok ıkinmiyor o yüzden makat çatlağı da elendi . Alerjik olmasından supheleniyoruz . Et ve süt ürünleri yemeyecegim 1 hafta aynı zamanda yumurta ve kuruyemisde yeme dedi. Eğer devam ederse bu durum kaka ve makat kontrolü yapılacak :(
iyikianneyim61 Drycyln bizdede ikinma yok gayet guzel yapiyor kakayi ama bizimki sulu ve mukuslu sizdede oylemi.. insallah su alerji olayimiz tez zamanda gecer ;(
Drycyln Tugce2020 iyikianneyim61 Tugce2020 canım doktorla konuştum . Enfeksiyon ve makat çatlağı olmayacağına karar verdik. 1 hafta boyunca süt ve et ürünleri kuruyemis ve yumurta yemeyecegim bakalım :(
iyikianneyim61 Drycyln sut ve et urunleri:( biz nerdej protein vitamin alicaz sütümüz nasil yaricak bebelerimize:( kesin banada et ürünlerini kes dicek
Drycyln Birkizbirerkekannesi doktorum la görüştüğümde çok ıkinma olursa çatlatır dedi ama çok ıkinma yok . Bebisin gelişimi yok iyi 3 kg ayrıldık hastaneden şuan 4.6 olmuş bile fena gitmiyoruz .
Drycyln Mertttt söyle ki doğduğundan beri yiyorum ilk defa oldu . Tabiki diyet yapacagimm. Ama sadece sütten olacağı sanmıyorum kuruyemis, susam ,et bu tip şeylerede alerjisi oluyormuş bebeklerin
Mertttt Drycyln Bu durum en az 21 günde düzene biniyor diyet yapıp paketli gıda tüketmeyip süt ve süt ürünleri yumurta yemeyip ve mama vermeyip o şekilde değerlendirmeniz gerekiyor
Mertttt Drycyln ben hepsini birden kestim susam kuruyemiş et tavuk balık hiç birini tüketmedim çekirdek dahil 1 ay sonra kakasının sulu hali azaldı 2 ay sonra daha da toparladı Ama mukus hep vardı. Şimdi kuruyemiş susam et yiyorum.bi de aşılardan sonra bir anda da olabiliyor.
Kuzuannesi Drycyln evet kuruyemiste yapar aslinda ettr yapar. O zaman sut urunleri dgl coklu besin alerjiniz oldgnu gosterir. Once kuruyemis tuketmeyin bi snraki et yemenizde olmazsa kuruyemistendir
vera66 Birkizbirerkekannesi bende doyöadını düşünerek 2 gindür geceleri mama veriyom oğluma mukuslu kakasıydı hep laktoz intöleransı oldundan şimdi da mukuslu oldu ama vs yok acaba mamada proteinli içerkli oldndab mudır
vera66 bende dün bunla işgili bi post aöçmtm ama pek ilgilenen olmadı malesef bizim kakamzda mukuslu ama kan yok 2 günde geceleri mama veriyorm