Mlsyldz gozdeee evet bzde de var malesf 70 günlüğüz 2.5 haftadr aynı şeyi yasiyorz inşallah geçici bi durumdr cnku hem üzülüyorm hem sinirlerm çok bozuluyor 😔
EslemErva 3 aylık reddi diyorlar ona Benim 2 cocugumdada oldu sadece uyku halinde aliyolardi bende inat ettim o direndi ama ben başardım pozisyonu bol bol değiştir canım yatırip yanına uzan ver ayakta vermeye çalış dik pozisyonda vermeye çalış en önemlisi uyurken doyana kadar emzirmeye çalış biz 6 aya kadar böyle cebellestik sonunda ben başardım şimdide kesmek için uğraşıyorum meme bağımlısı resmen bırakmıyor
Ulku Eheheh bizdede var 3.5 ayligiz bizde emmelerimizi uyku arasi uykuya dalarkan ve uykudan uyandigi an olarak ayarladik yoksa hic emmioz. Dr biberonla denememi.onerdi 5 dakikadam fazla emmedigi aralari😂😂 suan kimsenin olmadigi odaya girip sessiz bir sekilde emziriom yada karanlikta bi almasin 600 gr i ozaman soracam ben ona😂😂
GmzSnn Ara ara meme reddi yaşar bütün bebekLer yıLmadan dewam edin bi süre yıpratıcaktır sizi ama pes etmeyin ederseniz bir daha asLa aLmaz