Ozgeackgz-0 Oğlumda büyük ihtimalle besin alerjisi var test sonucunu bekliyoruz 🥺 3 ay 1 günlük sizce diyetle geçer mi hafifler mi ek gıda zamanı napıcam çok üzgünüm
Kuzuannesi Ozgeackgz-0 siz diyt ypcksinz. Ek gidada o urunleri vermicksnz. Alerji kalici birsy ama vucudu tolere edebilr 2 yasina kadr
Mervea Ozgeackgz-0 diyet yaparsanız tabiki geçer ek gıdayıda düşünüp canınızı sıkmayın oğlum 18 aylıkken süt ürünleriyle tanıştı yumurtayı hala yiyemiyor tarif üretirsiniz
Prensescik Ozgeackgz-0 nelere alerjisi var bizim süt yumurta buğday ununa alerjisi var 7.5 aylık bn genelde sebze çorbası içine pirinç koyuyorum muhallebi olarakta mısır nişaştasını suyla muhallebi yapıp içine meyve ekliyorum bi şekilde bişeyler deniyorum işte zor tabi herşeyi yiyememesi Allahtan geçiçi şeyler üzülme ☺️
Ozgeackgz-0 Mervea yumurtasız sütsüz ne yapılır ki hadi bir iki tarif buldum sonra ne yapıcam 🥺 peki yumurtadan sütten alacağı besin
HeyArnold Mervea ben mesela bugün kızıma çok az ıspanak verdim hemen dudaklarının kenarı kızardı yani ben artık süt yumurta alerjisine geçtim bir sürü sebzeye alerjisi var ve nasıl geçecek bilmiyorum
My_son Mervea merhaba. Neler verdiniz kahvaltilik olarak bide yogurdun yerine geceek neyedirdiniz acaba?
Ozgeackgz-0 Tugce2020 mukuslu kaka şiddetli kusma kakada kan (iğne ucu kadar bile olsa) yüzünde tekrarlayan kızarıklıklar gürültülü kaka yapıyordu ben kendim istedim test yapılmasını doktorda onayladı
Mervea Ozgeackgz-0 sütlaç yapılır kek poğaça krep pankek süt bedinleri karşılasın diye mama kullanıyorlar zaten yumurta için bakliyat tüketiyoruz protin içeren ne varsa mecbur yapacak birşey yok bitkisel sütler var yumurta yerine nohut suyuyla gayet güzel kekli oluyor 12 ay boyunca böyle beslendim
ElifEslem Ozgeackgz-0 bizdede kakada kan hariç aynı belirtiler var yarın götüreceğim doktora testin ismi nedir ne demem gerek doktora
Kuzuannesi Ozgeackgz-0 bakliyat yiyeceksin ordan alacak. Ek gidaya gectigin zamanda doktoruyla gorueusrsn
Mervea HeyArnold bir ara muz tüketmedik bir kaç hafta sonra yedik bir sorun olmamıştı hassas oldukları için kızarabiliyor ağız kenarları biaz ara verip deneyebilirsin
HeyArnold Mervea ama bizde havuç tatlı patates bal kabağı kereviz ıspanak, yeşil kabak denedim birkaç gün galiba o da yaptı 🤦🏻♀️ yani süt ürünleri yumurtadan ziyade herşey artık endişeleniyorum
HeyArnold Mervea boyun ve yüzde kızarıklık, vucutta egzama gibi kızarıklık ve kakada sulanma mukus. Mesela en son kerevizi kestim kakası baya katilasti. Kabağın ilk günlerinde de böyleydi şimdi biraz kızardı yine
morsevenfilolog Ozgeackgz-0 Benim kızımın süt alerjisi var. 8 aylık yaklaşık 4 aydır diyetteyim. Süt ve türevlerini asla tüketmiyorum. Hemen hemen hayatımdan çıkardım ve kızımdaki tüm alerjik reaksiyonlar sona erdi. Hala alerjisi devam ettiği için henüz diyet açma girişiminde bulunamadım.
Mervea HeyArnold sebzelerin de dokunması kötü 😔😔 bize dokunan olduğu zaman biraz ara verip tekrardan veriyordum bir sorun olmuyordu