Gzm05 10 aylık kızım var adım adım sete uye olsam mı olmasam mı diye cok kararsızım aranızda uye olupta memnun olan var mı acaba
sedaykn Gzm05 Biz üyeyiz. 4 set aldık şimdiye kadar benim kızım çok seviyor ve baya ilgileniyor. Verdiğim paraya değiyor yani. Bence bir kaç ay tek olarak alın ve çocuğunuz ilgilenecek mi diye bakın.
Mommy_ Gzm05 Ben de kararsızım tek kutu alıp deneyeceğim bir kaç ay. D&R da falan var tek tek kutular
[silindi] Gzm05 ben çok memnunum 🥰 oğlum çok severek etkinlik yapıyor çok güzel öğretiyor biz faydasını görüyoruz
melis_duru Gzm05 bence çok güzel bir set. Ben üye olmadan önce deneyeyim diye gidip mağazadan almıştım, gerçekten verilen paraya değiyor. Üye olmayı düşünüyorum, mağazadan tek tek almak pahalıya geliyor
sedaykn Melekyigiter Üyelikle tanesi 90 liraya geliyordu ben aldığımda. 12 ay üyeliğimiz var. İnternette tek satan siteler var. Şu an Migrosta indirmde 23 Nisandan dolayı ordan 2 set tek kutu alın bence deneyin
Gzm05 Peki set olarak aldıgımızda butun ucretı baştan mı ödüyoruz yoksa her ay mi ödüyoruz nasıl oluyor alan arkadaslar?
[silindi] Nazannazan 9 aydan başlıyor 24 aya kadar diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir biz aylık abonelik yaptırdık hepsi gelecek ay ay