Cigdemcey Kızlar bebeğim doğduğundan beri bir gögsümü istemedi hep ağladı zorla denedim olmadı şimdi bir gögsüm küçük kaldı 3 ay 15 günlük tek gögüs idare ediyorum ama ilerde yetmicek gibi küçük gögüsten az az geliyor sağsam mı acaba hep artar mı
KitapKurduAnne Cigdemcey Kızım 6 aylık ,nerdeyse 4 aydır tek meme emiyor ,kilo alımı vs.normal şu an .😊Şekil bozukluğu dışında sorunumuz yok .🤣
Tlayyq1 Cigdemcey biz 3 günlügüz bizdede aynı ama ben verdim canım diğeri yara oldu canımı çok yakıyor diye ama emdikçe o daha çok şişiyor ağrıyor
Cigdemcey susiron 3 ocak benim canım seninde öyle mi kız benimki ya ne olcak bir gögüs kücücük eşim dalga geçip duryor tşortlerde falanda belli baya baya yani biri 70 biri 90 nasıl olcak
susiron Cigdemcey. Bizimki erkek bende aybi sorunu yaşıyorum dogdugundan beri sol tarafi almiyor haliyke o taraf kucuk kaldı zatende kucuktu bu sorunu nadil cozeriz bikmiyorum
KitapKurduAnne Cigdemcey Valla ben inanıyorum ,bilimselliği nedir bilemem de .😃Sol memede hep öğürürdü .
Cigdemcey KitapKurduAnne aynen vallah sağı çok seviyor sol hep sıkıntı 😂 şimdi vermeyede korluyorum süt bozuldu 😂
KitapKurduAnne Cigdemcey Benim kesildi garibim . Sağmayı Denedim başlarda ,azaldıkça bıraktım,kendiliğinden kesildi .
Cigdemcey KitapKurduAnne geliyor ama damla damla renk bile yok nerdeyse sağsam bi kaç gün denesem mi acaba
KitapKurduAnne Cigdemcey Size kalmış .😇Ben de yetmez diye endişe etmiştim ,burada 2 seneye yakın tek meme emziren anneleri okuyunca ,gelişimi de normal seyrinde olunca uğraşmadım .😊
Seda23Yusuf Cigdemcey diger göğsünü de ötekini nasıl emiyosa yatarak emzirebilirsin mesela sag göğsünü emiyosa yatır solu sagdan ver