gamzegoktug Kızlar oğlum 5ay 19 günlük bu 3 gündür sürekli durmadan çığlık atıyor sebebi ne olabilir 😞😞
Minikfasulyemmetehan gamzegoktug neşesi yerinde mi canı acır gibi yoksa durduk yere mi eger neşesi yerindeyse benım oglumda öyleydi seslerini tanımaya başlıyorlar şuan 7 aylık çok fena çıglık atıyor😂😂
Babygrils gamzegoktug benimkide 6.5 aylık uykusudan uyanınca atıyor geceleri sık uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyor anlam veremiyorum. Uyanıkken henüz olmadı ama sadece geceleri 10-15 gündür
gamzegoktug Minikfasulyemmetehan mutsuz sürekli çığlık atıp ağlıyor kucakta bile huzursuz 🙄 gidemiyorum doktorada çok acil bir durum olmadığından malum korana 😔😔😔
prensannesi355 Babygrils korkuyor olabilir dua okuyun bebeginize bilmiyorsanız olay store dan sesli dua programı indirip dinleyebilirsiniz benim oğlumda yapyr dua okuyunca sakinleşip uyuyor
gamzegoktug Babygrils benimkide bu aralar bas bağırıyor sanki bir yerine bastık 🙄 sürekli mutsuz şekilde çığlıklar mağlum durumlardan doktorada götüremiyorum korkuma 😞
Babygrils maaersan gündüz de vurmaz mı ama ağrısı olsa sadece geceleri yapıyor. Damakları şiş ama yeri belli değil daha canım bilemedim valla
gamzegoktug maaersan olabilir diye düşünüyorum ama sürekli böyle çığlık çığlığa olması beni baya bi üzüyor 😕