Emeliss Miralininannesii hem maviye hem yeşile çalan bir göz rengi var benim yeşil eşimin çakır mavi oğluşunda yeşilimsi mavi oldu😂🥰
Meryemsnlk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Benim mavi eşimin ela 6 aylık kızım var ilk doğduğunda yeşildi şimdi Ela’ya döndü değişirmi bilmiyorum sağlıklı olsunlarda inşallah 🤗
Hosgeldiannelik Miralininannesii benim bebekliğimde 2 yaşına kadar koyu mavi gözlerim ama baya baya mavi 😊 ama şimdi yemyeşil gözlere sahibim. Hatta güneşte falan da değişmez hep yeşil. Annem 2 yaşındayken değişti dedi
SevgiLina_ Miralininannesii dogdugunda gri mavi gibi biseydi 5 aylik oldu smdi gozleri yesil benimde yesil canim
Meliscikveannesi SevgiLina_ benim bebegimin de gri mavi suan 2 bucuk aylik benim gozlerimde yemyesildir demek ki bizimkinin de yesil olabilir
Prensesinannesi25 Ben yeşil gözlüyüm ailem de öyle. Kızım 7 aylık gözleri orman yeşili hiç değişmedi doğduğundan beri
Gdogru Miralininannesii kızımın doğduğunda maviydi, sonra hafif yeşile döndü benim gözlerim yeşil, öyle olacak sandık derkeeennn babası gibi kahverengi çipil çipil gözleri oldu 🤗