Sbhthll Bebeğim 6,5 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama çok kararsızım acaba kulaklarını deldikten sonra ellerini götürür mü yaptıran var mi
Betul055 Sbhthll ben 11 aylıktı deldirdim eşime kalsa okula başlayınca diyordu 😂 ellemedi kızım deldirince
Minik_Hanim Sbhthll ben aklı erene kadar deldirmeye karşıyım. 6.5 ay da çok erken. Hatta geçenlerde biri post açmıştı 10.5 aylık kızım kupesini yuttu kakayla çıkar mı diye.. Allahım korusun..
Damla_K Sbhthll canım ben kulak burun delimi yapan biri olarak söylüyorum en az 1. Sınıfa kadar onerilmiyor. En büyük sebebi ilerde kulakları sekillendikce sag ve sol kulak delikleri esit yerlerde olmuyor maalesef yamuk duruyor. Ve bebekken delinenler kapanmaz. Sen bilirsin tabiki 🤷
baybmom Benimki 1 yaşında dişleri çok fena şişti kulaklarını çeke çeke bi hal oldu küpesi olsa kesin kulağını yırtar yada yutardı bence 3 yaşından önce çok riskli
ElifSare-15- 1 yasından önce kulak delmıyorlar ki yani bizim çevremizde büyük kızımı 1 yasında deldirdim bır sıkını yasamadım küçük kızımıda 1 yasında deldirirm diye düşünüyorum tabi zaman ne gösterir bilinmez dikkat etmek lazım tabi cıkartır vs
Damla_K Sbhthll ayrıca arkadaslrın da dedigi gibi olası diger sıkıntılar kulak cekme enfeksiyon küpe yutma vs