deryatoprak Arkadaslar sımdıye kadar uc saatte bır uyanıyordu aglayarak sımdı 4 saate cıktı uyuma suresı normal degıl mı bu uyandırmama gerek yok?
Begonia4 deryatoprak normal benim bebeğim de 1 buçuk aylık 4 saat uyuyor hatta dün gece 12ye doğru süt vermiştim sabah bir kalktım 5 buçuk olmuş aldım emzirdim hemen uyanmadı doktor aç olsa uyumaz merak etme dedi bana
Hazal89 deryatoprak 4 aylık olana kadar 3 saati geçirme dedi doktorumuz kan şekeri düşebilir ayrıca gece beslenmesine ihtiyacı var
badew Benim kızım da 1,5 aylık bazen 4 saate kadar uyuyor geceleri ve tedirgin oluyorum aç mi kaldı diye umarım normaldir://
Taze_annee deryatoprak hemşire kilo alimimi sormuştu ve uyandırma demisti bana hatta ben 5 saati buluyor demiştim yinede kendi uyanıyorsa emmek için bir sıkıntı yok demisti
deryatoprak Taze_annee bız gece gunduz kavramını ogrensın dıye gunduzlerı sureklı perdelerı acık aydınlık odada uyandıgında konusarak sarkı soyleyerek gezdırerek aksam 8den sonra los ısıklı odada uyanma aralarında asla konusmayarak aktıf olmasına ızın vermeyerek bır duzen olusturduk ama dedıgım gıbı gece uyuma suresı arttı