Svdasya 1,5 ay önce doğum yaptım Bir türlü iyileşmiyor enfeksiyon kaptı koku ve akıntı vardı o geçti gibi çok az açıklık var ve kızarıklık ilaçlar kullandım kullanıyorumda benim gibi olan varmı ne zaman iyi olucak psikolojimi bozdu 😔
Ikrazumra19 Svdasya gecmis olsun canim ya ozel sakin bir hastaneye mi gitsen ilaclara ragmen gecmiyorsa dikkat et agir isler yapma bir sure tabi yanlizmisin bilmiyorum ama temiz tut sıkmayan kiyafetler filan giy
Gdogru Svdasya benim de akıntı oldu uzun bir süre. İyice kurulayın pamuklu bez koyuyordum terlemesin diye. Bebeğin ağız mendillerinden koyabilirsin. Terledikçe koku ve akıntı artıyor çünkü. Mümkün olduğunca da havalandır. Geceleri açıp yattım bi süre. Gün içinde de bez koyunca geçti
Svdasya mikkonunannesi- ilaç verdi kullanıyorum koronadan dolayı hastahanede tutmakta istemiyorlar yolladılar.
Babybboy 4ay önce sezeryan oldum her dustan sonra mutlaka fonle kuruttum yüksel bel çamaşır ve pijama giydim en önemlisi çok hareket etmemek. Geçmiş olsun temiz tut yaranı canım devam ederse dr a bir görün
Svdasya Babybboy aynılarını yapıyorum benim bebeğim erken doğdu amelyattan snra kalktım birgn yattım hemn o şekilde başka hastanede küvezde olan bebeğime gittim çok harekt ettim araba bile kullandım süt götürdüm 5 dk görmk için hep git gel yaptım enfeksiyonuda grip gibi bişiy oldum bttaniye altından çıkamadm sıcak ttm kendimi pansumanda ypmdm bilmyrdm ondn kptım şimdide böyle oldu ama ilaçlar fayda etmedi geçmiyr dr gittim iki kere ilaç tedavisi ile atlamamı istiyrlr koronadan dolayı yatırmdlr ki bende yatmk istemm ama ne oluck bilmyrm halim 32 gün sonra bebeğim küvezden çıktı gazlı hareket etmemem çok zor cnm uzun oldu ama kısaca anltmya çlştm🙈
Svdasya Ikrazumra19 yalnızım cnm bakalım bi kç gn bklicm devm edrse gidicm yatırmazlar inşallah Yatamamda daha yeni bebeğime kavuştum ayrı kalamm😔
Ikrazumra19 Svdasya eger iyi olucaksan yat canim bebegine ve kendine faydali olabilmen icin iyileşmen lazim ihmal etme aman bebeginin sana ihtiyaci var insAllah hemen duzelir🙏
Duygu21 Benim böyle bir şey gelmedi başıma Allah’a şükür ama üşütmeden bide ağır kaldırmadan oluyor temiz tutman gerekiyor dikkat etmen gerekiyor 🤗çünkü kaç deri var kolaymı
Svdasya Duygu21 temiz tutuyorum duş almadan duramam ben sürekli üst değişirim pis olsam tamam dicem ama ben bilmeden harekt ettim ondn birde herkes bişiy olmaz yatma gez dolan dedi iyi olmaz ytmn dedi ben ztn istesemde yatamdm 😔
Duygu21 Svdasya sen millete ne bakıyosun senin canının acını onlar ne bilsin sen kendine göre hareket etseydin keşke ya 😨üzüldüm valla
Svdasya Gdogru ne yaptıysam fayda yok çok az açıklık var kan geldi gerdirip bakınca şimdi batikonla pansuman yaptım allahım bir an önce geçse inşallah sizede geçmiş olsun.
Svdasya Babybboy koronadan dolayı tekim kaynanamla aynı binada oturuyrz ama akrada dolu ben tek bakıyrm cnm