Ebruon Emzirirken kullanılıyor mu yarın sabah alicam ama hiç bir bilgim yok. Bebeğim sadece anne sutu aliyor 5 aylik
melis_duru Ebruon hapı aldıktan sonra 8 saat emziremezsin, o arada sağdığın sütleri de dökmelisin, 8 saatin dolunca tekrar sağıp döküyorsun, sonra ilacın etkisi geçmiş oluyor ve emzirebiliyorsun. O ara mama vermen gerekecek
Ebruon Bsr hadi yaa büyük sıkıntı olucak mamaya da başlamak istemiyorum hazırda sürüm de yok keşke sağıp saklasaydım. :(
Bsr Ebruon sıkma canını :) bi kereliğine mamadan birşey olmaz inşallah ben mama ve anne sütü vererek gecirdim cogu zaman. Yine tabi araştırırsın dilersen forumun arama kısmına ella yaz konuşmalar cıkıyor veya ertesi gün hapı
Bsr Ebruon kızların kimisi 8 saat kimisi 4 gün emzirmemek gerekiyor yazmış ama çoğunluğu 8 saat emzirme sonra sağ ver demiş doktora danışmanda yarar var canımm
Birkizbirerkekannesi 1 hafta diyen de var ama ben burda okudum 6 saat ile 8 saat emzirmeyen. İsterseniz sağın siz şimdiden. Bende kullanmıştım emzirirken ve 6 saat demişti ama benim kızım durmadı çok ağladı 5 saat sonrası emzirdim.
Ebruon melis_duru bu dediginiz gibi 8 saatde sıkıntı yok idare ederim ilaçtan önce sağarım teşekkür ederim yarın alıyım
Ebruon melis_duru canim birde mama alayim diyorum ama bilgim yok devam sütü yazıyor onlar kullanılıyor dimi yanlış bisey almiyim
Ebruon Bsr Canım üşenmeden kalkıp sağıyorum eşime de soylene söylene tabi o çocuk istiyor ben henüz erken diyorum spiralde taktiramadim kaldi virüs yüzünden
melis_duru Ebruon evet ilaç öncesinde sağabilirsiniz. Ama şuna dikkat edin; ilaçtan 8 saat sonraki ilk sütünüzü mutlaka sağıp dökün, sakın vermeyin bebeğinize. Bence bundan sonrası için de güzel bir korunma yöntemi seçin 🌸
Ebruon sufflee teşekkür ederim 8 saat 24 saat sıkıntı değil de bir hafta diye cok korkmustum biberona alisirdi cunku
Ebruon melis_duru spiral taktiricaktim virüs olayları yüzünden kaldi eşimde çocuk istiyor ben istemiyorum henüz. pr kullanıyorduk ama bugün malesef :(
melis_duru Ebruon benim eşim de istiyor, ben o yüzden ona güvenemiyorum, kendim korunuyorum. Allah isteyene nasip etsin, ben de henüz 2.ye hazır değilim