OzEnAr kızlar bize halkbanktan kredi onaylandı 5000 olarak çok şükür haftalar sonra yeni mesaj geldi internetten işaretlenecek yerleri işaretledim atmden çekebilirsiniz dedii ben halkbankın mobil şubesinden yapamam mı acaba kartımız falan yok halbanktan
Kayraapo OzEnAr iyi günlerde kullanırsınız inşallah 🙏bizde başvuru yaptık merakla bekliyoruz başvurudan ne kadar bir süre sonra geri dönüş yaptılar bide sadece halkbankasına mı başvuru yapmıştınız
Bgiritli94 OzEnAr bizde vakifbanktan başvuru yaptık daha önce orda hesabim yoktu onaylanınca bankaya gittim internet bankacılığı açtılar ordan da ben onayladım ve hemen kart verdiler atmden çektim
OzEnAr Kayraapo eşim adına sadece halkbanka ben ziraate başvurmuştum ona çıktı 2sinde başvurdum canım 7500e 5000 çıktı bereket versin :) inşallah herkese çıkar
OzEnAr Hgome evet internetten onayladım aslında bişeyler işaretledim okudum onaylıyorum falan filan 4 5 yeri işaretledim sonra atmden çekebilirsiniz dedi kapadım sayfayı
Bendeanneoldum OzEnAr tcyle atmden kartsız işlemlerden çekebiliyosunuz ziraat bankası bize öyle demişti hesap olmadığı için ordaa da öyledr büyük ihtimalle
OzEnAr Bendeanneoldum inşallah canım çünkü İnternet sayfasından bişeyleri işaretledim okudum onaylıyorum falan filan 4 5 yeri işaretledim en sonki sayfada atmden çekebilirsiniz dedi kapadım sayfayı inşallah olmuştur
kyra Bu banka başvuruları ne için acaba. Neden herkes başvurmuş. Bi bilgim yok. Şimdi banka ile ilgili bir kaç post açılmış da görünce sormak istedim
OzEnAr kyra canımm halkbank ziraat ve vakıf temel destek kredisi veriyor 3000 5000 7500 ve 10000 şartı ise hane halkı geliri 5000 altı olması