Kereminannesi02 Merhaba anneler ✋🏻 internette gezerken bebeklerde boğum diye birşeye denk geldim kalçayla alakalı galiba bilgisi olan var mı? 1.ay kontrolünde kalça çıkıklığına baktırmıştık bir sıkıntı yoktu
03032014 Kereminannesi02 1 bacağında olup dıger bacağında boğum yoksa kalça cıkıklıgıyla alakalı bı problem dıye bılıyorum
Zeynosmom Kereminannesi02 bacaklardaki boğumların eşit olması gerekiyor normalde ama her eşitsizlik de kalça çıkığı değil tabii. Benim kızımınkilerde eşit değil ama bir problem yok şükür
Elifmoms Kereminannesi02 valla her gün yeni bir şey öğreniyoruz hiç bilmiyordum böyle bir şey yarım bende bakayım 😅 biz test yaptırdık sıkıntı çıkmadı sonradan oluşmaz heralde
Rzgr Zeynosmom benim oglumda da esit degildi. Benimde kalca cikigi hikayem olmasindan dolayi 6. Ayda tekrar rontgene girdi. Herhangi bir sorun cikmadi. Ama suan esit gorunuyor.
Daffduck Kereminannesi02 hayır bu yaptığın hareket ağrı yapmaz bebeğin kalçası çıkmışsa Buda ona ağrı vermez kaç aylıktı bebeğin küçükken kalın bez ile falan tedavisi çok kolay şayet öyle bi durum varsa
MarlaSinger Bacaklarını düz uzattığınızda tombik olan kıvrımlı toplanan yerlerin sayısını diyorlar. Eşitse sıkıntı yok