BoncukAnnesi Arkadaşlar aventin biberonu vardı onu kullanıyordum ama kırıldı. Yeni biberon almam gerekiyor. Evde wee baby biberonu var ama ondan asla bişey içmiyor. Oğlum 6 aylık oldu. İleri dönem için de kullanabileceğim, hem su hemde arada mama veriyorum bunun için sizce hangi biberon alıyım ?
Seherrumeysa94 BoncukAnnesi mama için ben dr brown’u kullanıyorum gaz gidericili olan anti colic galiba çok memnunum
wonderwomen BoncukAnnesi phılıps avent tek gecerim. ben ilk başta dediğiniz biberonu verdim baş olan kısmı var o uzun olduğu için midesini bulandırıyordu almıyordu. küçük büyük delikle alakası yok yani.
BoncukAnnesi Seherrumeysa94 6. Aydan sonrası için daha geniş delikli fln kullanmam gerekiyor mu acaba ? Wee baby nin deliği çok küçük heralde ondan mi içmek İstemiyor anlamıyorum
Babyderin Seherrumeysa94 canım dr browns u nerden aldın e bebek jokerler de felan hiç yok internetten mi aldınız
Seherrumeysa94 BoncukAnnesi olabilir çektikçe az geliyorsa bu onu sinirlendirir ve içmek istemez canım biraz daha geniş uçlu dene
Seherrumeysa94 Babyderin canım benim görümcem almıştı kendi bebeğine kullanırım diye ama hiç kullanmadı bi sene sonra da ben doğum yaptım sütüm yetmediğinden mamaya başlayınca biberonunu bana verdi eşi ilaç mümessili eczaneden aldı diye biliyorum ama jokerde de var ebebekte de görmüştüm
Mitsii Babyderin Dr Browns ı ben yurtdişindan almiştim. Türkiye ye geldiğimde büyük boyu gerekli oldu, iki farklı yerden sipariş verdim, inanır mısınız ikisi de sahte geldi.. Büyük hayal kırıklığı..
BoncukAnnesi wonderwomen iki dişimiz var üsttende çıkacak gibi duruyor o biberonu verince sadece ısırarak dişleri rahatlatıyor 😀asla içmiyor
kubrafg 9 aydır nuk kullaniyorum canim, bebegin buyudukce daha cok gelmesini isteyebilir mamanin. Benim oglum da kucuk delikli ucla verdiğimde sinirlenip agliyordu. Uzun zamandir buyuk delikli kullanıyorum,Alırken buyuk delikli alirsin sen de