gkarahan Kızım 2 aylık ve şehir değişikliği nedeni ile aşımızı şuan bulunduğumuz şehirde yaptırdık. 3 gün olmasına rağmen kızarıklık veya başka bir durum olmadı. Tutmama ihtimali söz konusu olabilir mi acaba? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Zk95 gkarahan bizde 4 aylık olduk daha yeni yeni iz oluşmaya başladı oda siyah ufacık baştan bende korkmuştum tutmadımı acaba diye ama
biranne14 gkarahan 4 aylıkken aşı yeri sivilce gibi kızarmaya başlıyor. Hatta bazı bebeklerde hafif iltihap bile olabiliyor ama telaşa gerek yok çok normal bunlar. Bebekler hiç iz veya belirti olmadan da bu süreci atlatabilirler bu aşının tutmadığı anlamına gelmiyormuş. Bizi doktorumuz bu şekilde yönlendirmişti. Siz de telaş yapmayın. Geçmiş olsun.
Eslemervaninannesi gkarahan tutup tutmama meselesi ne kuzum biz 20 gün once asi olduk hic bilmiyorum kizarmasi iyi bisey mi yani
Armin_14 Bizimkinin izi yaklaşık bi buçuk ay sonra çıktı şu an 5 ay 4 günlük sivilce gibi duruyor ben de hiç dokunmuyorum
gkarahan biranne14 çok teşekkür ederim fakat bize bilgilendirme bile yapmadılar. Ben hep çevremdekilerde gördüğüm gibi olucak sandım meğer her bebek farklı oluyormuş 😊😊