nrhnoktay Nubuk koltuğu olan arkadaşlar koltuklarınızı ne ile temizliyorsunuz?Dün oğluma balık yağı içirirken koltuğa biraz geldi.Su ve arap sabunuyla sildim ama kokusu hala kaldı.Bir öneriniz var mı?
Deletedmom278 nrhnoktay Bingo oksijen çamaşır suyu ile siliyorum kahverengi olduğu halde koltuğum rengini vs değiştirmiyor çokta güzel temizliyor ve kokusu çok güzel.
Prens_annesi2110 nrhnoktay valla o kadar battı ki hafta içi koltuk yıkayıcısı çağırdım tertemiz olacak inşallah.. sonrasında örtüsüz kullanmıcam bi daha mahvoldular beyaz koltuk resmen başa bela 🙄
nrhnoktay Deletedmom278 benimki de kahverengi.duymuştum onu klorsuz olduğu için sanırım renk ağartmıyor.Ama keskin çamaşır suyu kokusu yoksa eğer denerim 👍🏻😊
1anne30 Tükenmez kalem nasıl temizlenir ya banada bı fikir verir misiniz koltuklarim çok kötü bi halde tay tüyü kumaş koltuklar
nrhnoktay Prens_annesi2110 ben de kahverengi olmasına rağmen örtüsüz kullanmıyorum.Bi arkadaşım da beyaz aldığına pişman olmuştu.Benim koltuklarımın küçük kırlentleri de nubuk.Hep açıkta olunca kirlendiler malum.Zaten balık yağı da ona damladı o da mübarek o kadar kötü kokuyor ki silsem de çıkmadı