[silindi] Kızlar iyi akşamlar herkese Bugün inanılmaz bi diş ağrısı cekiyorum yanlız dişim çürük değil bugün soğuk meyve suyu içerken sızladı ve sızlama devam ediyor hala bebegim 2,5 aylık ve emziriyorum bu sızlamanın geçmesi icin ne yapabilirim 😕
17062019 [silindi] evde gargara varsa yapin.yoksa tuzlu suyla yapin iyi gelir.benim de cok agrimisti.onemsemedim.agzimi acamaz hale geldim.discimi aradim oda amoklavin ve gargara onerdi.kullaniyorum biraz rahatladim
Minikkizimmm [silindi] Çok geçmiş olsun 😢😢 Dün gece benimde ağırdı. Kulağıma vurdu şuan dişim değil kulağım agiriyo daha yeni hamişim napcam bilmiyorum. Eşim hastaneye götüreyim diyo ama hamileye napabilirlerki kaldım ortada 😢
ertanmut [silindi] cnm diş hekimi asistanıyım %90 sızlama varsa dşinde mine açılması var paradontax al hassasşyet gderici ve çok yıkama fırçadan snra gider sızlama
Asafeymeninannesi [silindi] Nar ekşisini sulandırıp gargara halinde kullanmanızda ağrınızı bir nebze azaltacaktır Geçmiş olsun 🍃
[silindi] Minikkizimmm canım bu dönemde hastaneye gitme zaten gitse de hamile olduğun icin bişey yapmıyorlar sadece parol verirler