Esmaky Kizlar oglum 13 aylik kendi kendine kalkabliyor ama desteksiz yurumye korkuyor hemen agliyor basina gelen varmi acaba
Laek Esmaky babasıyla karşı karşıya geçin biriniz bebeğinizi tutun diğeriniz gel gel yapın. O şekilde bi kaç gün yürütün hemen yürüyecektir benim oğlumda 13 aylıktı dediğinz gibiydi 1 gün böyle uğraştık ertesi gün yürüdü
aybukemerve Esmaky aynı durumda. Koltuğun üzerinde kucağıma kadar yürüyor, aşağı indiriyorum yürüsün diye hemen oturuyor ya da elimi tut diye ağlıyor. Tutunarak yürüyor.
SedaMeyra Esmaky kizim 13 aylikken yürüdü tutunuo heryere gidiodu ama desteksiz tam 13 aylikken yürüdü desteksiz yurumeai kosmasi yakindir annesi
Esmaky Mom987 yurume arkdasi aldik yurumyor tutp hemen agliyor ya cocugum bide hersydn cok cabuk sklyo
Mom987 Esmaky Benim oğlumda sevemedi yürüme arkadaşı elinden tuttum öyle yürümek istedi çünkü yada sehpa ile yürüttüm.
Mom090 Esmaky bizimkide 13 aylık kendi kendine kalkmıyor sadece elinden tutunca yürüyor bırakınca elini panikle tutunacak yer arıyor 😁