kahramanbebek-14 gögüslerinde kaşıntısı olan emziren anneler var mı ?? neyden kaynaklı olabilir ?? 🤦♀️ cildiye ye de gidemiyorum virüsten dolayı🥺 her günde düzenli duş alırım bu durumu yaşayan anneler var mı? 😔
Ygtek kahramanbebek-14 Çatlayacaktır muhtemelen😊 Öyle tatlı tatlı kaşınıyordu ki benim de göğüslerim bir hafta sonra baktım mor mor çatlamış altları.
Melike09 kahramanbebek-14 bende de oluyor bazen. Cildiyelik olduğunu sanmıyorum. Süt iniyor falan olabilir. İç çamaşırlarınızı falan bebeğinizin çamaşır deterjanı ile yıkayın. Başkada sebep gelmiyor aklıma açıkcası
_alya_ kahramanbebek-14 sutun cogalinca goguslerin buudugu icin kasinti yapiyor bende cok cekmistim 1 hafta kasinmisti deli oluyodum kasimaktan. Nemlendirici gibi kremler surun biraz rahatlatir belki
LiTeraRy kahramanbebek-14 benimde ayni kahve olan yerleri acayip kasiniyor resmen kanaticam biraz daha zorlasam ama cok kasiniyor arada bir oluyorr ama oldumuda butun gun 2 gun suruyor nerdeyse🤦♀️
ErvaEla Benim de inanılmaz derece çok kaşınıyor artık kanatma noktasına geldim ama bence önemli bi sebepten dolayı değildir , kuruysa göğüs kaşınır diye düşünüyorum
kahramanbebek-14 _alya_ gögüslerim zaten bagımsızlığını ilan etti çatlıyorda olabilir🤦♀️🤦♀️ dikat edicem süt dolduğu zaman mı oluyor diye
Nazlalya kahramanbebek-14 göğüste mantar gibi bir enfeksiyon Oluşuyor. Bu bebeğinizin dudağında ya da dilinde ki pamukçuktan kaynaklanıyor. Bir haftadan fazla sürmüştü benim ki göğüs ucu kremi ve bebeğimin pamukçuk için bir spreyi vardı onları göğsüme sürdüm geçti
Doruk12 kahramanbebek-14 benim her kaşıntıda çatlak oluşuyo göğsümde Bi sürü çatlak oldu, ilk kaşınıyor kaşıyınca da çatlaklar..
Alismother2 Travocort ve travogen kremlerinin faydasını gördüm bende sağlık ocağında ki hemşire mantar olabilir demişti
Alparslanmervee Şuan benimde aynısı bende neden acaba diye düşünüyordum deli gibi kasiyasim var ilk göğüs ucu yarısından çok çektim halada öyle gerçi şimdide bu ne zormuş 😢
kahramanbebek-14 Alparslanmervee sende dene bakalım iyi olucak mı gögüs ucu kremi sür dedi bi arkadaş deneyelim inşallah şifa olur🤲🤲😔