Omerasaf38 6 aylık bebeklerinize kahvaltı da ara öğün de ana öğünde meler veriyorsunuz genel gün içinde neler verdiklerinizi yazar mısınız ?
Thelefant Omerasaf38 6 ay 23 günlüğüz. Balkabağı patates havuç brokoli salatalık avokado yumurta Yoğurt armut muz elma tattırdım ben. Sabah emzirdikten sonra bir yumurta sarısının çeyreğini veriyorum snra gün içinde yoğurt veriyorum 6-7 çay kaşığı. Daha snrada bi parça meyve veriyorum. Şimdilik tadım zaten öyle doysun çok yesin diye uğraşmıyorum bi de haftada bi iki gün balkabağı patates havuç buharlayıp az su ve zeytinyağı ekleyip çorba yapıyorm 6-7 kaşık da onu veriyorum.
Mevara Omerasaf38 6 ay 11 günlük🐣 yoğurt ,yumurta sarısı avakado ile karıştırıyorum, havuç ,elma, patates(avakado ile yine) tavuk et suyu içirdim biraz. Tabi tadımlık veriyorum bazen 3 kaşık alıp daha istemiyor
210796 Ben yalnız havuç brokoli kabak patates veriyorum sırayla ya karıştırarak.günde bir defa sadece.fazlasına gerek yokdur bence şimdilik.6 ay 22 günlüğüz.7 ayıda tamamlandıkdan sonra belki biraz artırırım
yasemnugr06 Emziriyorum arada kaşık maması veriyorum sabahları lor peynir ve minik yumurta sarısı veriyorum pirinçli yoğurt çorbası havuç haşlama elma muz püresi irmikli şişiriyorum arada birkaç kaşık yoğurt yiyor yoğurdu pek sevmiyor yoksa yedireceğim baya baya da
Omerasaf38 yasemnugr06 bizim ki de yoğurt sevmiyor ben içine cici bebe katıyorum o şekilde seviyor yiyor yada muz la katıp yediriyorum