AlyaEylul Oyku1801 inşallah geçirir canım benim de aynı devam ama yoğunluğu azalmış temizliyorum gazlı bezle karadut u duydum ama daha yeni 1 aylık oldu zararı olmaz mı
Oyku1801 AlyaEylul bizimkine bu şurup iyi geldi canım 3 aydır ilkkez ciddi anlamda azaldığını gördüm üstelik 1 kere verdim daha.senin bebeğin küçükmüş bu şurup baya kıvamlı yutamaz diye düşünüyorum ama genede bilen birilerine danış istersen belki çay kaşığının ucuyla azıcık verilir
esrhrn Oyku1801 karbonatlı su ile temizleyip süreceksin mikostatini ve parmağına sargı bezini dolayacaksın yada inçe bir tülbent karbonatlı suyu yapıp parmağını batıracaksın bastıra bastıra sileceksin 3 kez tekrarlayacaksın aynı işlemde günde de 3 kez o zaman geçecektir
Elifinannesi101019 Oyku1801 mikostatinle atlattık bizde canım once sildim onla 3 defada 1 cay kasigi vermistim
AlyaEylul Ygz merhaba hayır gitmediğim doktor kalmadı hala sorun devam ediyor candy pak diye ilaç aldım o bile çare olmadı yine karbonata döndük artik acı veriyor ağlıyor emmek istemiyor çok caresiz kaldım şimdi bile ağlıyordu zor susturdum😔😭
Ygz AlyaEylul ay kıyamam gecmiş olsun inş hemen gecer. Benim ablam medikalde calısıyo isterseniz yönlendiririm. Ben ogluma kullanıyorum yarasına ağzındaki aftlara cok iyi geliyo
Ygz AlyaEylul birde karadut iyi geliyo onu denednİz mi kac aylık bilmiyorum ama agzına sürseniz biraz. farmisolle tanışmadan öncesi oğlum el ayak hastalığı geçirdi boğazına kadar aft olmustu karadut iyi gelmişti o dönemde
AlyaEylul Ygz karadut ta aldım eczaneden canım o da geçirmiyor biberon ile besliyorum kaynatıyorum tertemiz anlamiyorum nedenini belki bi ayı vardır bir anda yok olur diye bekliyorum artik
Ygz AlyaEylul benim şuan 21 aylık canım. Onceden asırı ağzında pamukcuk cıkıyodu bende cok çektim yani🤨
Ygz AlyaEylul makarnavitmadan alıyorum ben cok cok iyi geliyo☺️ Bide farmisol suan vazgecilmezim evde sürekli bulunduruyorum yaralarımıza vs cok cok iyi geliyo biberonlarına yedigi meyvelerine sıkıyorum şu donemde özellkle
AlyaEylul Ygz cristalin sprey vardı canım bende de ağız yarası vs için doktor kullanma çok küçük demişti farmisol da sanırım onun gibi birşey
Ygz AlyaEylul farmisol doğal. İnstagramda eylulonline var anlatımına mutlaka bakın derim cok etkili ve zararsız. Hıpokloröz ü araştırın derim☺️