Hmrgnyy 2 aylık kızımın elleri soğuk oluyor, oda sıcaklığımız normal, acaba üşüyor mu bilemedim, bu durumu yaşayan var mı
Yegino Hmrgnyy bebeklerin el ve ayakları soğuk olur genelde ense tarafından anlayabilirsiniz üşüyüp üşümediğini ben burnuna bakarım bide
Uygrtn Yegino burnundan üşürler mi benim bir aylık oğlum var ensesi sürekli sıcak ama burnu soğuk oluyo üşüyo mu yani
Yegino Uygrtn ense ve göğüs kısmı sıcaksa üşümüyodur burun olayını kendimden alışkanlık olmuş ondan bakıyorum 😁
gezentianne Hmrgnyy 3 aya kadar kan dolaşımı oluşmadıgı için eller ayaklar soguk olur dedi doktorumuz, ben de endişelenmiştim
AlpOzlem11 Sırtı ensesi göğsü bacakları yani vücuduna bakın vücudu sıcaksa üşümüyordur elleri açıkta olduğu için ve doktorların dediğine göre hassas vs olduğu için soğuk olabilir bazen
Deletedmom278 Hmrgnyy Bebeğinizin eli sürekli agzindaysa salyadan kaynaklı soğukluk olur bu da normal bir şey. Uç noktalar el ayak burum gibi kan akışından dolayı soğuk olabilir.
Gdogru Hmrgnyy sırtı ve göğsü sıcaksa üşümüyordur. Elleri ve ayakları genelde soğuk olur. Üşüdüğü anlamına gelmez. Eldiven bebeğin gelişimi açısından takılmaması daha doğru ☺️