Resmiye Doktorumuz Nurse Harveys gaz giderici şurubu önerdi. Eczaneden bitkisel şurubun üretimden kalktığı yerine Nurse Harveys colex şurubun üretildiğini söylediler. Kullanan arkadaşlarım doğru mudur? Nöbetçi eczaneden colex bitkisel yağmiçeren takviye edici şurubu almış eşim. Gaz giderici şurupla aynı mı bu ilaç? Ona göre içiricem.
Annesininprensesi Resmiye damlası bizde hiçbir işe yaramadı şurubunun daha etkili olduğunu söylüyorlar
bebisimbenm Resmiye bizim bebeginiz de kolik idi canim bu ilaç bizde herşeyi çözdü şiddetle tavsiye ederim yalniz kapağında asıl ilaç onu kullanmaya dikkat edin ben ilk etapta fark etmemiştim ikinci kullanmada fark ettim
Resmiye Alimran çok saol cnm içim rahatladı. Oğlum kolikmiş iki damla kullandım faydasını göremedim. inş bu işe yarar🙏
Alimran Resmiye inşallah benimde kolikti bu ilaç sayesinde hafifledi tabi her bebeğe aynı etki etmiyor malesef inşallah işe yarar
Srpege Resmiye kolikli bir bebek annes olarak sab. Nurse Bio gai laktazim relaktaz hepsini kullandım. İşeyarayan tek çözüm zaman güzel anne maalesef ...
Bulut_pelin Arslaninannesi canım bende 2 günden beri kullanıyorum. Ama bebeğim kakası sarı ve yeşil oldu sene var mı bu sıkıntı ilaçtan kaynaklı mıdır
aydgnelf Eczanede çalışıyordum evet en etkili gaz ilacıdır genelde kolik bebeklere verilir güvenle kullanabilirsiniz
Oglumvebennnnnnn aydgnelf Merhaba! Metsil aydgnelf Merhaba! Metsili 45 günlük oğluma 13 damla günde 4 defa kullanıyorm bir zararı var mı? Bebek 36 günlükken 5745 gramdı
bebisimbenm Resmiye canim günde sekiz saat aralıklarda vermen lazım ben ilk gun 8 saate bir 5 ml verdim ama bence cok fazla idi sonra gun de iki defa 1 ml seklinde verdim suan ise gunde bir ml altinda veriyorum yetiyor
Arslaninannesi Bulut_pelin canım zaten genelde sari yada yeşil geliyor bende çok anlamıyorum ama 1 ay 12 günlük bebeğim var bazen yeşil bazen sari geliyor
Babygirly Srpege aynılarını kullandım sonuç hüsran geçmiyor kıvranan bir bebek napcağını bilmeyen 1 aylık bir anne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😞😞😞
aydgnelf Oglumvebennnnnnn günde 4 defa 8 damla genelde tavsiye edilen ama eğer doktorunuz kilosuna göre 13 Damlayı uygun gördüyse verebilirsiniz