Queen19 Zeyzeyyyyy hıc birsey yıyemıyorum maleseff😔 domatessız salcasız sebze yemeklerı tavuk ve et sadece dıyetımde olan seyler. Örneğin ıspanak yapıyorum salcasız. Sabah kahvaltısı salatalık zeytın ekmek. Bebeğimin çoklu besin alerjisi oldugu ıcın ınanılmaz kısıtlı liste yani
morsevenfilolog Zeyzeyyyyy Süt alerjik bir bebeğim var. Süt ve türevlerini asla tüketmiyorum. Çapraz alerjiden dolayı da dana eti tüketmiyorum.
Batuhantugce Zeyzeyyyyy bizim süt alerjimiz var süt ürünleri yemiyorum.Kakaoya da alerjimiz var oda yasak muz,ton balığı ve fındık onların olduğu hiç bişeyi yemiyorum
Yesomm92 Queen19 cnm merhaba benim Kızımında alerjisi var yemekleri ev yapımı biber salçasıyla yapıyoruz dokunmadı tavsiye ederm
Miray00 morsevenfilolog bizim de süt bugday fındık ton balığı var fakat ben kahvaltıda keçi koyun peyniri tüketebiliyorum tereyağı ama direk çig süt Yogurt yemiyorum. Ve diger süt içeren ürünleri kullanmıyorum. Et Ürün hepsini tüketiyorum glutensiz besleniyorum. Süt alerjimiz 4mm olduğu için tüketebiliyorum. Sizin çokmu yüksek. Çapraz reaksiyon oluyor etkileniyormu tükettiğinizde
Zeyzeyyyyy Miray00 4 mm nasıl biliyorsunuz doktor bana şunu şunu yemiceksinndedi bakıcaksın kendin dedi doktorlar testmı yaptı size
Miray00 leyla24 evet 1 aylıkken deri testiyle ögrendik. Bize direk süt alerjisi diyip kestirdiler herşeyi fakat alerji doktorumuza gidince aslında süte degil bugdaya fındıga çok fazla oldugunu ögrendik diyet+ilaç tedavisine başladık
Miray00 leyla24 evet doktorumuzun kendi muaynanesi var. Egzama, kanlı kaka, gaz, hırıltılı nefes, geçmeyen agır pişik, 10 dakika fazla uyku uyuyamıyordu kendini çok kasardı morardı hatta sıkmaktan çok zordy cidden ama gepsi geçti çok şükür
DenizAlpinAnnesi Queen19 valla bende diyet yapiyoru. Gerci bizde kakasinda daha hic kan gelmedi ama cildi hic düzelmiyor ben anlamadim
morsevenfilolog Zeyzeyyyyy Süt olmayan şeyleri tüketiyorum, bitkisel sütler içiyorum, vegan tatlılar ve peynirler yiyorum