Ceydakoruc Bebeklerinize ne zaman kehribar kolye kullanmaya başladınız? 4 aydan önce takılmaz diyolar doğru mudur?
Esrbtltrn Ceydakoruc benim oglum 50 günlük yaklasık 20 gündür kullanıyoruz. Aldıgım yer aysk bilegine takmamı söyledi o sekilde kullanıyoruz
Alazcns Ceydakoruc 2 aylıktı aldığımda. Gündüzleri boynunda geceleri ayak bileğindeydi. 6 ayı doldurunca boynunda kaldı.
Esrbtltrn imgesi @Ceydakoruc# https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=dv692h0i3ugf Ben bu sayfadan aldım arkadasımın tavsiyesiyle
Mom5874 Ceydakoruc Ben de almayı düşünüyordum sonra araştırdım bebekler için hiç sağlıklı değilmiş. Boğulabilir bir de içerisindeki asit salık sorunlarına neden olabilirmiş. Doktorum da önermedi zaten o yüzünden hiç takmadık
Smyfrt Ben bebeğim 25 günlükken Beridir takıyorum şu an 6 buçuk aylık yararı var mı var geldi açıkçası bana ağız salyaları yok gibi nerdeyse çıkartınca artıyor ama ve ateşe de iyi geldi daha hiç ateşlenmedi
Esrbtltrn imgesi 170-190 arası bişeydi. Olaganüstü bişey olmadı ama etki etti gazına cok sükür. İnstagram profillerinde internet sayfalarının linki var ordan bakın isterseniz