Miskokuluevlat Kızlar bebeğim her emzirme sonrası 3 kere falan kusuyor bazen azar azar kusuyor bazen bi seferde çok fazla kusuyor bir aylık su an. Sürekli emmek istiyor saat başı emiyor vermezsem asla susmuyor çok emdiği için mi bu kadar kusuyor yoksa başka bi sebebi olabilir mi
Yigittugce Miskokuluevlat benimki de oyle. Benimki de surekli emiyor. Doktor hicbir sorun yok kusmasinda dedi. Kusmugunun rengi degisir ve kokulu olursa getir bana dedi.
saripapatyam2 Miskokuluevlat benim oğlumda aynı doğdu doğalı aşırı kusma var 1.5 aylık şu an dr bi problem görmedi fazlasını çıkarıyordur dedi. Kilo alımını etkilerse ilaç veriliyormuş
Ozlemaydin Bnmde oglum 2 ay10 gunluk oda hep kusuyor doktor surekli emzrdignden dolayi dedi amq cok sacma gldi acki emiyor annmde tuzlu eksi gazli tuketoyorsn diye oyle oluyor dedi dikat etim kuasi az oldu ama bu kac gundur istmeyerek yine aci tuzlu eksi yiyorum sanki yije çogldi kusmasi
Alaz Miskokuluevlat evet gaviscon kullanıorm ama sürekli değil ara ara veriyorum aslında sürekli vermem gerek ama ilaçlar beni korkutuyor
Rosemom Bizde üç aylık olduk ilk ay hiç kusmsdi sonra başladı ve doktora götürdük bebek reflusu dedi ilaç verdi bilac tane kullandım ama azalma olmaynca bıraktım hala devam ediyo bazen çok kusuyo bazen az günde üç kez kıyafet değiştiriyorm bazen kendiliğinden geçeceği ni söyledi doktr büyüdükçe yüksek yatırmaya çalışın emdikten sonra hemen kaldırmayn bizde çok sık emiyoruz belkide ondan bilmiyorm büyükler fazlasını kusar derler ama çok olunca insan üzülüyo bazen ağız dolusu 😱
Miskokuluevlat Rosemom benim oğlumda çok sık emiyor ve emerken uyuyor hep o yüzden hemen kaldırmıyorum emince zaten ama bende bilmiyorum kontrolümüzde soralım bakalım doktora ne diyecek