Aydantrk Merhaba arkadaşlar💐 kızım 3.ayını bitiriyor e malum yazda geliyor, kıyafetleri hem küçük hemde kalın gelmeye başladı. Tüm mağazalarda kapalı. İnternetten mi sipariş veriyorsunuz.? Bu virüs olayı yüzünden internetten siparişede korkuyorum. Ne yapsam?
VERA19 Aydantrk Ben kafayı yemiş durumdayım.Yurt dışındayım burası 40 derece hem yazlık olarak lazım Hemde boyut olarak bebeğime küçüldü kıyafetler.Alamıyorum,internetten de sipariş yok kapattılar online siteleri çıldırıcam ya kızımın bisürü ihtiyacı var🥺
Annesininpamuguzeynepelif Aydantrk ben enucuzbebekmarket.com,e bebek ve tendyoldan yaptım, gelince 2 gün açmadan paketi bekliyorm, sonra sabunla yıkıyorum, sonrada makinede yıkayıp kullanıyorum..
Deletedmom283 VERA19 Burda da bir çok site gönderim yapmiyor, ihtiyaçlar çoğaldı kızımın zıbınları olmuyor 🥀🥀
VERA19 Deletedmom283 Sorma gidip Carrefour’a bile baktım belki güzel olmasa da bi kaç şey bulup idare edebiliriz diye😂 burda ki Carrefour’larda var kıyafet bölümü,ama yazlık getirmemişler hepsi kışlık hala.Şuan 40 derece havanın iyi hali bir ay sonra 50 olur kızımın kıyafetlerini kesicem heralde o zaman😬😬
Gdogru Aydantrk e bebek ve civil 👍 ben sürekli internetten alıyorum çoğu zaman daha ucuza mağazalarda bulamayacağım şeyleri de buluyorum hesaplı da oluyor. Normalde de hep netten alıyorum
Adarenn Aydantrk salı günü hem h&m den hemde kotondan sipariş verdim çocuklar için h&m kargoya dün vermiş şuan yolda ama kotondan hala ses yok bakalım ne zaman gönderirler.
Agg0207 Aydantrk kızım dogmadan öncesindede internetten almıştım hala internetten alıyorum ben 16 aydır 😂 en iyi siteler çillim,civil,lcw online satışa açıldı çok uygun şeyler var birde Morhipo uygulamasındada iyi siteler var
Guldendikmen Aydantrk TRENDYOL defacto tişortlerinden aldım bu sene çok beğendim genelde koton lcw dan alıyorum