dilannnnn Symcht cocuk doktorumu ? kartalda dogum yaptığım hastane vera varya cevizlide orda senem hanim var herkes cok memnun bende memnundum. tasindigim icin değişmek zorunda kaldim. Ama senem hanımı oneririm
dilannnnn Symcht Eğer gebzeye gelebilirsen eski konak yeni adıyla medar hastanesi can beyi tek geçerim. En iyisi
MirayGURSES Symcht kadın doğum mu çocuk doktoru mu?? Kadın doğum ise remedy de şükran Türk şifada uzay lebe ikisinde mükemmel doktor çocuk doktoru ise pendik şifa da filiz hanım❤️
Ozge23 Symcht kesinlkle Kartal Vera hastanesi Senem Tufan Dursun hanım derim inanılmaz işinin ehli. En ince ayrıntısına kadar bilgi veriyor. Telefonlada görüşme sağlayabiliyorsunuz sekreter aracılığıyla.
dilannnnn Symcht Kartalda ko geçen sene 80 di sanırım. Gebzede ki can beyin en son 180 di ama bende özel saglik var katılım payı 15 tl ödüyorum. Ama kesinlikle gebzeye gelme imkanınız varsa can beyi şiddetle tavsiye ederim
Miray00 Symcht can beyin ücreti 200 tl şuanda. Ayrıca biz alerji doktoru Prof. DR ÜLKER ÖNEŞ gidiyoruz alerji için arıyorsanız tavsiye ederim ama uzak veyahut fiyat olarak yüksek gelirse can beyde ülker hanımın ögrencisiydi vakti zamanında can beyde iyidir.
Symcht Ozge23 öylemi çok iyi alerjiden fln anlarmi rapor yazar mi acaba Bird e vaka varmi acaba hastanede
Ozge23 Symcht hayır hastanede vaka yok hatta persembe günü götürdüm. Oğlumun egzaması vardı aylardır geçmeyen çok şükür onun sayesinde geçti.
Deletedmom200 Symcht Pendik bölge hastanesi çiğdem Kadıoğlu kızımın doktoru kesinlikle tavsiye ederim
KitapKurduAnne Symcht Emsey Hastanesi Kazım Göktepe . Ben sendika indirimiyle 155 ödüyorum,normalde 170 TL .