eylulvari Oap12 allah razı olsun, sabah verdin ıhlamuru. evet düşüp yine çıkıyor diştir dedim ama ı ıh
eylulvari Seydameva evet doktorumuz dönüş yaptı, ateşi takip edelim yardın geçmezse pts kendisine götüreceğim kliniğe
Oap12 eylulvari ateşi düşürmek için bol sıvı çok işe yarıyor. Emiyorsa bol bol emzirin.. meyve suyu verin . Hazır ya da kendi yaptığınız olabilir. Yoğurt ve ayran da ise yarar. Bunlar benim hep yaptıklarım. Bir de instagranda sağlıkçıanne hesabından daha fazla öneri bulursunuz ateş ile ilgili.
eylulvari Oap12 memedeydik gün boyu yine yükseldi şurup verdim uyudu. yarına geçmezse acile götüreceğim :(
ozdenarda eylulvari çok geçmiş olsun malesef böyle dirençli ateşlerin sonu enfeksiyon çıkıyor o yüzden önlem alıp güvendiğinz bir acile gidip tahlil yaptrmanizi oneririm bu tarz enfeksiyonalrin sonucu daha kötü olabiliyor çünkü yaşayan biri olarak söylüyorum
eylulvari ozdenarda teşekkür ederim, ilk defa aşı dışında ateş geldi başımıza o da bu döneme denk geldi, çok üzgünüz çaresizlik ne zormuş. doktorumuz yarını bekleyin dedi en son geçmezse acile gideceğiz ki geçeceğ benzemiyor
Esmaky eylulvari cok gecmis olsn cNm oncelikle , soguk bir bez ile diz kapaklarnn ustune ve koltuk altina bez koyablrsn doktrm hep oyle diyordu ates oldgu zaman gercektn ise ysriyor bende yapmistim ogluma
Seyrif eylulvari aynılarını dünden beri biz de yaşıyoruz pandemi olmayan bir hastaneye gittik az önce.Çocuk doktoru ordaymış Allahtan boğazları iltihaplanmış dedi ateş düşürücü ve antibiyotik verdi..😞
eylulvari Seyrif çok geçmiş olsun, pandemi yok diyorlar ama içim içimi yiyor başka zaman olsa aaniye durmazdım evde ama son çare sabaha gideceğiz düşmezse :(
Oap12 eylulvari Çok iyi, siz de beslenmenize dikkat edin ki sizin de hem sütünüz artsın hem bağışıklığınız zayıflamasın. Çok çok geçmiş olsun tekrar. Sağlıklı sabahlara uyanın inşallah
ozdenarda eylulvari insallah geçer gerek kalmaz 🤲 benmde kızım boyle atesliydi acile goturduk dis dediler ikinci gun saglik ocagina gttik oda dis dedi birden kalktk başka hastaneye gttik gider gitmez havale gecrdi kucağımzda enfeksiyondan 😔
Seyrif eylulvari biz de öyle ne tedirginlikle gittik size de geçmiş olsn inşallah kısa sürede iyileşirler
Shelldelmarvida eylulvari çok geçmiş olsun geç mesaja bakma şansım oldu bebiş nasıl merak ettim inşallah sağlığı normale dönmüştür
eylulvari Shelldelmarvida dönmedi maalesef ama 38e de çıkmadı. uyuması için beşiğine bıraktım şimdi kapısında oturuyorum :( çok zormuş bu bekleyişler
Fatmanurturayy eylulvari bizde 4 gündür ateşle uğraşıyoruz çok zor gerçekten bizimde 40 i gördüğümüz oldu iki sefer doktora gittik ama diş ve gribal enfeksiyon birlikte olduğu için ağır geciriyo dedi ateşten iki gün sonra burun akıntısı başladı ve aynı sizin dediginiz gibi 4 5 saat düşüyo ilaçtan sonra sonra tekrar yine 38 oluyo