Deletedmom193 3 aylık bebeğim dün farkettim baş barmagini emiyor uyurken gördüm emiyordu alışır mi nasıl unutturacam alismamasi için ne yapmam.lazim fikri olan varmi
Deletedmom283 Deletedmom193 Unutur zamanla bu aralar ellerini keşfetme sürecinde, kendi haline bırakın ☺️
fatmahicip Deletedmom193 benim bebeğimde 3 aylık bizde öyleyiz açda olsa tokta olsa elleri hep ağzından bu süreci her bebek yaşıyor sanırım kendiliğinden vazgeçer inşaAllah 🥰
Eymn27 Deletedmom193 parmaklarını elini keşfediyor bence benim oğlumda 3ay 12 günlük sürekli eli ağzında
Deletedmom193 Deletedmom283 ya unutmazsa eltimin 5 yaşında kızı var hala ellerini emiyor eldiven taktm Ben emmesin diye
Atelci Deletedmom193 eldiven takma canım gayet normal şuan ellerini emmesi keşfediyor. Emdiğini gördüğünde tutuyorsa emzik ver veya unuttur oyna onunla
fatmahicip Deletedmom193 birde öyle bir durum var tabi önlem de almak lazım benim bebeğim yalancı memeyi almıyordu 2 ayda başladı şimdi hemen memesini veriyorum eline ama o bi şekilde yolunu buluyor 😃
gozdeteacher Deletedmom193 Bizde de durum aynı. Hem de yok böyle bi emmek. Bazen bakıyorum memeyi emerken ya da uykuda emzik ağzındayken usul usul parmağını ağzına yanaştırıp aradan içeri sokmaya çalışıyor 😂 engel olunca da bi sinir bi atar off 🙄😂