Miloska23 Hanımlar merhaba. Bebeğim 26 günlük mama yedikten sonra bir hirlama sesi geliyor. Balgam mi var yada sümük.. Bilemedim ne yapmam gerekiyor.
Aminem Miloska23 balgam vardır dikkat et cigerlerine inmesin burnunu serum fizyolojik ile sürekli çek
Babygrils Miloska23 serum fizyolojik ile burnu sürekli temiz olmalı. Eğer hala devam ediyorsa yenidoğanlarda normal bu durum 2. Ayından sonra azalıyor 6 aylık bebeğim bazen hırlar hala ama ilk günleri gibi değil. Sen burnunun temiz olduğuna emin ol yeter🥰
GmzSnn Miloska23 yutma we boğazdaki kalıntıları henüz temizleyemediği için geniz akıntısıda olabilir✌🏼
mihrosum Miloska23 kuzum 2 aylıkken basladı hala devam Dr burnunu sureklı temizleyin dedi ama burunla bogazın bir alakası yok. Yanı bız temizliyoruz temizliyoruz duzelmıyor. 1 yasına kadar surebılırmıs. Bız cok korktuk sen korkma zaman zaman azalıyor
Deletedmom268 Miloska23 rica ederim canım ben dogdugundan beridir bu tarife yapıyorum burun temizliği
Miloska23 GmzSnn bende öyle düşünüyorum. Sanki burunla alakalı değil bence. Uyuması çok rahat geceleri sakın.
Miloska23 Deletedmom268 maşallah en güzel tatlı aylar :) inşallah 🙏 sağlıklı ve mutlu bir bebek olur 💐🌼
Deletedmom268 Miloska23 sag olun Allah razı olsun canım hepimizin evladı saglıklı sıhhatli büyüsün canım otrı bebe cok guzel cekıyır bıde ızotonık su alabılrısn eczaneden uygun oluyor fiyatı 4 5 tane de şırınga alırsın bır hafta yeter o
Miloska23 Deletedmom268 evet ama arkadaş yazmış zaten gece uykusu iyise almaya gerek yok.. Şimdilik almiycam çünkü gerek yok gibi geliyor. Hirlama da galiba bebek mamasindan yutmadi için. Teşekkürler 🌸 🌼
Deletedmom268 Miloska23 sen bilırsın canım attım video da da diyor dr kendı dr umuz da diyor du devamlı