Yusufalim Bunlari kullanan oldumu acaba olduysada uyku yaptimi oglum cok uyuyor kullandigimzdan beri ?
Yusufalim Sanslianne sersemlik surekli bir uyuma istegi falan olmusmuydu atesi kontrol altina almak icin dr.muz 4 saat arayla yarim kullan dedi ama ocuk surejli uyumak isteyince tedirgin oldum
Sanslianne Yusufalim ben 42 günlüktü gece yarısını vermiştim çok gaz sancısı vardı tüm gün hiç durmadan ağlamıştı o gece hiç uyanmadan uyudu, sersem oldu sanırım çünkü uyanmamıştı emmek için bile, o yüzden korkup hastaneye gitmiştik.
Makbuss Yusufalim fitil yapıyor bikere sabaha karsı husuzdu kzım verdim tum gun uyudu ve bende anladım ki fitil yaptı agır bir fitil heralde Allah sifa versin
denizanne1708 Yusufalim fitil ateş düşürür ağrı keser dışkıya yardımcı olur bunlar olunca da çocuk rahatlar ve normal olarak uyur korkma annesi bizde 10 gün kadar önce kullanmıştık altıncı hastalık sebebiyle. Korkulcak bisey değil yani 🤗
Yusufalim denizanne1708 ya baya tuhafti resmen hep uyudu uyandiginda aglayip ttekrar uyumak istiyordu bugun vermedim hic sukur bugun iyi yavrum kendine geldi 🙏
denizanne1708 Yusufalim hastayken uyumadigi için vücut yorgun bizde hasta olup iyileştikten sonra rahat uyuyabiliyoruz onlar da bizim gibi. Rahatladı ve uyumsuzluğunu gidermek için bol bol uyudu kuzu. Geçmiş olsun inşallah ❤
ikimelekannesi_ Yusufalim normal canım fitil kullandım yapıyor ama antibiyotik kendime kullanmıştım bebeğe bilmiyorum