Damlisss Kızlar bebeğim asla içmiyor kan damlasını içse bile tükürüyor sonrasında hiç olmazsa kusuyor 4 ay 7 günlüğü 2 3 gün önce başladım. Fermix damlamızın adı. Önerileriniz var mı?
Dorukum Damlisss bizimki de fermix damlamız tadı baya kötü evet doktorumuz önerdi diye kullanıyoruz bakalım
Betiferi34 Damlisss ben sidefer kullanıyorum tadı çok güzel.bebeğim de severek içiyor hatta şişesini görünce ağzını açıyor.doktorunuza bir sorun isterseniz ona göre değiştirirsiniz..
_thealparslan_ Damlisss kan damlasına kaçıncı ayda geçiliyor bizde 3,5 aylığız henüz doktor bişey demedi bize
merveyildirim06 Damlisss biz de vegaferon kullanıyoruz dün damlatirken ağladı yavrum😥 ben de bırakmayı düşündüm ama kullanmasam bi zararı var mı onu da bilmiyorum
Dorukum Damlisss kilosu kadar sayıp içiriyorum arkasından emziriyorum zaman geçmeden tadı kötü olduğu için
Damlisss Dorukum ben 4 damla veriyorum sadece 8 aya kadar 4 damla dedi hemşiremiz. Ve öncesinde sonrasnda yarım saat bi saat emzirme etki etmesi için dedi. Yoğurtla verme meyve suyu sıkıp ona karıştırabilirsin dedi ama daha ek gıdaya geçmedik. Artık öyle yaparım dedim
merveyildirim06 Damlisss bana da ac karınla ver dedi ben hemen sonrasında emiziyorum. Hemen emzirme de demedi
deletedmom719 Damlisss canım başka damla dene o zaman. onun tadını sevmemiş olabilir biz bestiron kullanıyoruz sıkıntı olmadan içiyor
Damlisss deletedmom719 sizinki de severek içiyor mu bestironu. Ben fermix in tadına baktım gerçekten çok kötü
tubaelif Damlisss bestiron ve sidefer kullandım canım bestiron un da tadı kötü. Sidefer güzel ama içinde şeker var.
deletedmom719 Damlisss evet severek içiyor Damlayı kaşığa damlsttığımı görünce heyecanlanıyor hatta. Ardına da su veriyorum 2 kaşık. Fermix i değiştir bence o zaman canım tadı sana bile kötü geliyorsa çok zorlanır oda içerken
Damladenizim Damlisss sağlık ocağı dr u vercekti 4 aylık olunca başka dedi . kendi dr muz 6 aylıkken başlayacak dedi