GunesliHayat Kızlar selam,dün bebeğime ilk kez bir çay kaşığı muz verdim.sabah kakasında siyah iplik görünümlü parçalar be hafif kırmızılıklar vardı.muzun liflerinden kaynaklı mıdır?yoksa alerjik midir?keşke fotoğraf yüklemeyi bilsem de yüklesem görseniz..
Ebruomer GunesliHayat muz verince benmde öyle olmuştu minik minik kurtcuklara benzeyen siyah ipliksi seyler ama kırmızılık yoktu onu bilmiyorum malesef
prenses3509 GunesliHayat bende dün aynu seyı yasadım ama muzu kendım yedım bebeğim sadece anne sütü alıyor bende merak ettım
GunesliHayat Ebruomer fotoğraf nasıl yüklüyoruz?yüklemeyi becerirsem bir bakar mısınız?bende korkudan kırmızılıklar görüyor olabilirim.inanılmaz korktum
GunesliHayat Bhr28 fotoğraf yükleyebilirsem görmenizi isterim.belkide ben kırmızımsk şeyler görüyor gibi oldum panikten
Yildizz_ Bende ilk verdigimde öyle olmustu hatta cok panık yapmiştim😂 lifmi onlar megersem bebeklerimiz sayesinde neler ogrenıyoruz
Ebruomer GunesliHayat google hızlı resim yükle diyoruz, oradan cıkan linke galerideki resmi seçiyoruz üstteki linki kopyalıyoruz sonra o linki buraya yapıştırıyoruz insallah anlatabildim
Bhr28 GunesliHayat aynen siz yükleyin bakalım 😊 bende burdan öğrendim muz yendiği zaman siyahlık olabileceğini yoksa direkt doktorumuzu arardım panik olup 😊
GunesliHayat Bhr28 ben hemen yazdım doktora ama cevap gelmesini beklemeden size de danışmak istedim.çıldırıcaktım çünkü 😂
denizanne1708 GunesliHayat muzun içindeki o siyah kısmı alıp yedirin. Hem kabız olmaz hem dışkıya çıkmaz 🤗
GunesliHayat denizanne1708 hiç bilmiyordum o kısmı yedirmenin daha iyi olcağaını artık öyle yapacağım teşekkür ederimm 😇
ikizerkekannesi GunesliHayat aynısı sabah bende de oldu dün muz yedirmiştim ilk defa aslında azcık yedi ama okadar siyahlık bası oldu anlamadım🤷🏻♀️
GunesliHayat ikizerkekannesi bende sadece 1 çay kaşığıyla püre halinde verdim.ama o kadar çok iplik görünümlüydü ki oyuncaklarından bir şey yuttu da ben kaçırdım sandım 😔
Duce28 GunesliHayat Benim kızım çok sever bende korkmuştum sonra doktoruna danıştım sağolsun içimi rahatlatti aynı böyle 🤗