Beranurselim_ Saçlarınız dökülüyor mu anneler .( 4.5 aylık bebeğim var aşırı dökülüyor ben birde doğumdan sonra saçlarımı kestirmiştim.. durması için ne kullandınız fikir verin lütfen 😇
Azraninnnannnesi Beranurselim_ yani kel kalıcam diye korkuyorum resmen cok uzundu saçlarım hamileyken cok güzel beslendi gürleşti vs 3 aylık kızım duştan sonra inanılmaz dökülüyor gün içerisin de de sadece dökülen saçlarımdan ötürü ev süpürüyorum her gün 😕
Gulyllu Benim de ilk oğlumda da 3. Ayında başlamıştı şimdi kızım 3 aylık yine aşırı dökülmeye başladı doktor tavsiyesi ile ilaca başladım bakalım fayda edicek mi birde kestiricem belki o da biraz durdurur
sebnem ağlıcam valla o derece dökülüyor kızım 5 aylık olucak 10 gün sonra daha gidemedim doktora gidicem inş. hayatımda hiç böyle dökülmedi saçım inanamıyorum her çekişimde tutam tutam gelir mi ya 😩
Didem88 sebnem ben doktora gittim d VitAmin inden ca kana herseye bakıldı normal çıktı .ama her elimi saçına attığım top top geliyor. Bagliyorum sürekli çözdüm zaman tokayla geliyo
Happymother Bnmde aynıydı oğlumda okadar azaldıki saçım bunda çok korkuyodum dökülmeye basladığı anda aktarcımın tavsiyesiyle at kuyruğu kılı otu (kırkkilit otu diyede geciyomuş ) onu kullanmaya basladım çok şükür dökülmüyor