Marjinal_Anne2 Merhabalar sarılık olmaması nedeniyle emzirmeye çalışıyorum ama bebeğim uyanmıyor nasıl uyandırabilirim , kulagını her tarafını dürtüyorum ama bir türlü ayılamıyor
Macidenezkerimali Marjinal_Anne2 altını açabilirsin ıslak mendil değdir ayaklarına ozaman rahatsız oluyorlar
Srplglce Marjinal_Anne2 ayağının altına ıslak bezinden sürün yüzüne sürün ellerine ıslak mendilden sürün altını değiştirin yine aynı şekilde burnunu sıkabilirsiniz çok sert olmayacak şekilde ben bunları biliyorum
MUGUL Marjinal_Anne2 bazen çok zor kalkabiliyorlar dr bize ayaklarını minicik acıtacak gibi oynayarak uyandırabilirsiniz demişti. Acımasızca geliyor kulağa ama aksi halde kaldıramıyorduk biz
vilnius Marjinal_Anne2 uyanmasa da memeyi verince emmez mi cnm benimki de uyanmıyordu ama emiyordu önemli olan da emmesi
Annekeki vilnius yok canim benim kizim hic uyanmazdi topuguna hemsireler nasil vururdu o misil misil uyurdu. Kac kere ben bu cocugu uyandiramiyorum ac kaliyo diye aglamisligim vardi😂
AyseTugba22 Sakın burnunu sıkmayın bir çok kişi bunu dedi burnundan nefes aldıkları için o sakıncalı Ayaklarını gıdıklayın altını açın yan yatırıp sırtını fazla sert olmuycak şekilde hızlı hızlı aşağı yukarı sıvaçlayın..
Gamzeli03 Marjinal_Anne2 ayak altını kıdıkla ben cimcik yaptım bir kaç kez ağladı kıyamadım oturdum bende ağladım 😭 ama mecburen sağlığı daha önemli
Kubra01wi Marjinal_Anne2 ay ne çektin ben şu durumdan burda yazılan herşeyi denedim ama imkanı yok uyanmiyordu emmiyordu 2 hafta kadar bu sorunu yaşadık sabret gecicek bu durum
Deletedmom819 Marjinal_Anne2 burnunu sıkabilirsiniz. Altını açabilirsiniz. Islak bir pamukla göbeğini ıslatırsanız uyanabilir🌸