Ikranurum20 Kızlar yeni doğum yaptım ilk gün öyle degldi snradan ishal gibi yapmaya basladı altını alıyorum tekrar yine yapıyo günde kaç kere yapması normal korktum hastamı acaba ondanmı ishal yoksa yenidoğanlar böylemi oluyor
Seydameva Ikranurum20 Yenidoğan da normal genelde ishal gibi ve sarı renkte yapıyorlar hep anne sütü aldıkları İçin endişe etmeyin 😊
Eeff53 Ikranurum20 korkma 40na kadar içtiği yapacak 😊 benim oğlumun altını değiştirirken kaç kere üzerime yaptı bilemezsin😂😂
Mervedog Eeff53 🤣bende de çok olmustu o üzerine yapma ben beceremiyorum herhalde altını zamanında almayı demiştim 🤣
Bulutunannessi 32Merveserin32 ayyy üstüne demişken oğlum geçen haftalarda koltuğa kakasını yaptı işemişti sadece altını değiştiriyim derken ki bide normalde asla altını boş bırakmazdım ama o an sadece işemişti ya dedim bişey olmaz çiş sadece anaam açtım altını sildim bezi aldım elime derken sen koltuğun tamda arasına birden bir kakasını yaap o an ne yapacağımı şaşırdım çaresizce krem koltuğun nasıl kaka oluşunu izlemekten başka bişey gelmedi elimden 😁😁😁😂😂
Esracm Ikranurum20 normal canim ben sezweyan olmuştum 1 gun hastanede kalacaksik dediler yanima da 10 tane bez almistim allahim cocuk 10 tanesine de kaka yapmıştı
32Merveserin32 Bulutunannessi aynen canım aynen benimde öyle oldu ordan iyi bilirim bacagıma dogru fışkırtı bende o refleksle gözlerımı kapamışım 😃
Ecerg Ikranurum20 canım ilk günler epey koyu renkli ve yapiskanimsi dışkı oluyor bir iki güne o geçince altın sarısı gibi ve bahsettiğin şekilde oluyor korkma gayet normal ☺️
Minw Ikranurum20 15 gün falan sürüyor o normal öyle yapması korkma yanı boşuna düzelecek benim koltuklarımı az sıvamadı ellerimi üstümü 😂 şimdi de yapamıyor KESK’e öyle yapsa da üstümüz basımız önemli değil diyoruz
Arasannesi Ikranurum20 yenıdogan ıshal gıbı yapar zaten canım bırde gurultulu yapıyodu benım bebegım. Buyudukce bıraz daha katılasıyo normal yanı. Fazla kaka yapmasıda normal 1 aya kadar azalıyor gunde kaka yapma sayısı çişi cok yapmaya baslıyor. 45 gunluguz bıde de süreç boyle ısledı