Sarisin Mom084 anne sütü ile besleniyorsa ondan olabilir. Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal diye biliyorum
deletedmom4842 Mom084 3 4 gün yapmamasında hiçbir şey yok neden fitil veriyorsunuz hemen? Bekleyin biraz daha zeytinyağı falan deneyin fitil en son çareniz olsun.
Arzuuuu Mom084 Demir ilacını verdiniz mi ondan da olabilir bizde bugün zorlandık biraz ama yaptı demir ilacından dolayı
Cemreceylin6106 Mom084 fitil verme zaten anne sütü mü mama ile mi besleniyor sabah akşam yarım çay kaşığı zeytin yağı ver bide sen yediklerine dikkat et meyve falan tüketmeye çalış
Cemreceylin6106 Arzuuuu Demir ilacı 15 günlük olunca başlan mıyor mu şimdiye kadar çoktan alışması gerekir bence
Sarisin Mom084 hmm anladım. Bence de fitil son çareniz olsun. Ben çok zorda kalmadığım sürece ilaç falan kullanmamaya çalışıyorum pişik kremi de dahil
Arzuuuu Mom084 ben aile hekiminin verdiğini kullanıyorum vegaferon yeni başladım bende kabızlık yaparsa değiştirecektim yapmadı
Cemreceylin6106 Arzuuuu kaka sı nasıl bizde kullanmaya başladık yeni 3. Gün yaptı kaka ama baya koyu yeşil di önceden sarı tonlarıntçdaydı ?
Arzuuuu Cemreceylin6106 d vitamini 15 günde başlıyor bu Demir kakası koyulaşmıştı koyu yeşildi biraz ama her zamanki gibi yaptı bide kokuluydu