Taze_1anne 5ay bir haftalıgız saat başı kalkıor geceleri gündüz desen dogru düzgün uyumuor ama geceleri doymadıgı içinmi kalkıor. Arı mama die bi mama var gece verip denesemmi aslında vermek istemiorum ama artık şaşırdım ne yapacagımı kafam da deli sorular 🙄🙄🙄
nilbuglem Taze_1anne 5.ay bizim için kabus gibiydi bütün gece saat başı kalktığımı bilirim uyku gerilemesi oluyor sanırım o aylarda sabr etmek gerekiyor, şu an kızım 1 yaşında 🥰
masumserseri Taze_1anne bende acaba acmidir diye hipp in gece mamasini aldim yedirup yatirdim sonuc ayni ama bi dene istersen en azidan artik karnin tok niye uyumuyosun diyebilirsin
Rumuz Taze_1anne 10 ay 11 günlük oğlum. Şu zamana kadar böyleydi ta ki son 3 güne kadar meğer sorun beşikmiş. Yer yatağı yaptım ona. Çok hareketli sanırım beşik dar geliyor ve uyanıyordu.
Yenievliiiiii Taze_1anne diş başlangıcı olabilir. kızım dişlerini çıkardıktan sonra geceleri hiç uyanmamaya başlamıştı. Gece yatarken agrı kesici şurup varsa verebilirsiniz..belki bir yeri agrıyo dur yavrucagın. Benim kızımın agzı ateş gibi yanardı o zamanlar. Çok şükür geçti
masumserseri Bizde 5 ay birhaftaligiz gece olunca moralim bozuluyo artik saatbasinida gectim 1 saatte 3 kere kallktigi oluyo varsa bi cozum yolu bilen yazsin nolur
Taze_1anne Yenievliiiiii verdim canım ya onu fa verdim diş jeli aldık onuda sürdüm yok bana mısın demior ama annemlerde kaldıgımız zaman uyuyor sadece 1 kere kalkıor delireceğim