Kanile Bebeğim 11 aylık ve kemikleri çok kütlüyor kucağıma aldığımda hissede biliyorum ve uyumaya başladığında seyrimeler oluyor yaşayan varmı kızlar
Melegimsin Kanile benim bebeğimde 5 aylık bebeğimde de oluyor bileğinden bacaklarından ses geliyo bende korkuyorum acaba cikiyo mu diye ama bi zararı yok galiba
Deletedmom245 Melegimsin biz de 5 aylığız doktorumuza sordum. Büyüme ve gelişme aşamasında olur hatta senin bile hala bir yerlerin kütler oda bir insan bir birey o yüzden onunda gelişen kemikleri böyle sesler çıkarabilir dedi içinizi rahatlatayım dedim☺️
Melegimsin Deletedmom245 çok teşekkür ederim 😊 benim doktorumda öyle ben biraz pinpirilkliyim en ufak bişey arar sorarım oda bebeğinde bi insan olduğunu unutma falan der hep o aklıma geldi 😀
Deletedmom245 Kanile canım bence bunun kütlemelerle bir alakası yoktur birşeyden korkmuştur uyku halinde ondan seyirme oluyordur sonrasında ağlıyordur
Melegimsin Deletedmom245 bende her aradığımda kusura bakmayın rahatsız ediyorum diyorum napiyim ilk bebeklerimiz tecrubesisiz 😀
Kanile Deletedmom245 zaten her şeyden korkuyor kızartma yapıyorum yağın cozurdamasondan elektrikli süpürge ye kadar
Deletedmom245 Kanile evet bunlar etkiliyor olabilir, biraz korktuğu şeylerin üzerine gidebilirsin, yani eğlenceli hale getirip korkusunu yenmesine yardım edebilirsin. Çnkü gün içinde korktuğu şeyleri gece rüyasında görüyorsa o onun irkilmesine sebep olabilir
Melegimsin Kanile sorumsuzsa değiştirin doktorunuzu acil durumlar oluyo birde böyle durumda hastaneye gidemiyoruz arayıp telefonda halletmek daha iyi oluyo
Kanile Melegimsin değiştirme ihtimalim yok canım çünkü tek hastane tek doktor var yaşadığım ilçede keşke olsa da değiştirsem
Kanile Deletedmom245 elektrikli süpürgeyi gördüğü an alıyor ve uğunup morarıyor bnde korktuğun için üstüne gidemiyorum napcam bilmiyorum
Hayalim_ Benimde bebegimin her yeri kutluyordu sırtı bilekleri bacakları doktorumuza sormustuk sizler gibi normal demişti bana biraz kelle paça kemik suları iç dedi bize iyi geldi isterseniz biraz deneyin😘