Turna20 Serotonin sağma işlemi yapın, sabredin, havluyu kaynar suya koyup memenize pres yapın, rezene çayı için, solgarın brewer yeast vitaminini hergün 6 tane için, malt için açılacaktır
Ylmz Serotonin facebook kullanıyorsanız emzirme akademisi diye bir sayfa var oraya üye olmanızı tavsiye ederim. Orda yardımcı olırlar
Babybboy Serotonin canım geçmiş olsun bende oluştum , sürekli emzir veya sağ bir de dus ta memeni aşağıya eğip ince uclu tarakla bastırmadan tara. Benim baya ilerledigi için antibiyotik kullanmıştım 39 derece olmuştu atesim
Durusumm Serotonin benim de tıkanmisti. Kipkirmizi olmustur ve inanılmaz derecede ağrıyordu. Sıcak havlu bastırıp elimle masaj yapıyordum ovalarken agri dayanılmayacak gibi oluyordu ama devam ettim. Sürekli emzirdm emmese bile sagdım elimle. Ayni zamanda emerken de masaj yaptim cok sukur duzeldi. Hala emzirirken masaj yapiyorum bir yandan
blgshn Serotonin duşta sıcak suyla masaj yapın ben küçük sıcak su torbası koyuyordum ayrıca ama en önemlisi emzirin biraz bıźırdanir bebiş ama sagmaktan daha kuvvetli çekiyor bebişler