Aselinannesii6 Asla bi düzeni yok bebegimin bugün 40 günlük oldu 4 5 saat uyanık kalabiliyor onada yazık uyuyup dinlensin istiyorum ama asla uyumuyo memede uyuyakaliyo 12 20 dk sonra yerine koyuyorum uyaniyo doymasa ağlar memede uyumaz diye düşünüyorum simdi bile emdi emdi birakti simdi kucagimda oyle mayıştı ama adla uykuya dalış yapmiyo gozleri kayıyo uykudan bende ypruldum artik 😔 siz nasi başa çıktınız bu durumla yada böyle olan varmı
Happygirl10 Aselinannesii6 4-5 saat çok uzun bir süre yenidoğan için yarım saatte bir uyuturdum taş çatlasın 45 dk uyanık kalırdı
AtaTrkmn Aselinannesii6 zamanla düzeliyo benim bebeğimin 23 saat uyumadığını bilirim sonra 2 saat uyumuştu sadece gerçi bizim gaz problemimiz çok fazlaydı ama sonuç olarak zamanla yoluna girmişti herşey emmesi uykusu vs
Birkoalaanasi Seni görmek,kokunu almak,sıcaklığını hissetmek uykudan daha güzel. Henüz bir düzen oluşması için çok çok erken. Gazını mümkün olduğunca 15 dakikada bir çıkarıp tekrar emzirmeye devam edebilirsin,uyuduğunda beşiğine koyarsın 🐨
Aselinannesii6 Birkoalaanasi ama onada yazik yoruluyo 3 4 saat uyanık kalabiliyor yerine koydugumda direk gözünü açıyor gazı çıkıyor şükür 🤷♀️
Birkoalaanasi Aselinannesii6 3 ay’a kadar yarım kundak yaparak, beyaz gürültü dinleterek biraz uzun uyumasını sağlıyordum, denedin mi hiç canım?
Aselinannesii6 Birkoalaanasi kundağa izin vermiyor kolları salık kalsın istiyo o zaman çok ağlıyor beyaz gürültüyü denemedim hiç canım
Birkoalaanasi Aselinannesii6 anne karnında duyduğu seslerin aynısı olduğu için kendini güvende hissediyor çok kısık ses ile dene istersen 🌱
Aselinannesii6 Birkoalaanasi gündüz denerim olmadı gece benim uykumuda etkiler açık olursa çok teşekkür ederim canım inşallah yarar ya diyorum ya daha çok küçük uykuda büyücek ama benim kız hep uyanık kalsın istiyo minicik bedeniyle 🤷♀️🤭
Aselinannesii6 Happygirl10 ben kendim uyanık kalsın istemiyorum zaten canım emziriyorum memede uyuyo bırakıyo memeyi yerine koyuyorum taş catlasın 30 dk uyuyo sonra yine kalkiyo bazen 20 dk 10 dk uyuyup uyaniyo kendi öyle yapiyo yalancı emzikte almadı bi türlü oyalanmiyo da meme dışında
Bulutunannessi Happygirl10 4-5 saat ne 12 saat uyanık kaldığını bilirim 1 hafta önce ahh neydi o gün be anam ağlamıştı resmen 🤦♀️