Hafsa_anne NANANA canım iyileşip yuvana kavuşacaksın umudunu asla kaybetme sen ne zorluklara katlandın sen çetin yollardan geçti sen çok güçlü bir kadınsın sen ANNESİN
NANANA KIZLAR ELTOSUM YANIMDA OLSAYDI ONA SIKI SIKI sarilirdim soz vermistim koronaya bulasirsam kus olduklarima sarilicagim diye😀😀😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Aslii123 NANANA çok cok geçmiş olsun biran önce igleşin inşallah.biseyi merak ediyorum ilk belirtileriniz neydi ? Birde size başkasından mi bulaştı nasıl bulaştığını biliyormusunuz
baybmom Allahım yar ve yardımcın olsun canım sana köstek olanlar numaranı silenler kendi vicdanlarıyla beraber olsunlar çekilen hastalıklar günahlara kefarettir sen sağ salim eskisinden de güclü döneceksin çekirdek ailene üzülme 💞💞💞
Mrym16 NANANA rabbim ya Şafi ismiyle sana ve tüm hastalara şifa versin inşallah moralini Yüksek tut sakın pes etme Allah’ın izniyle inşallah kurtulup evladına eşine evine kavuşacaksın dualarımız seninle
deletedmom719 NANANA geçecek canım sabret güçlü bir annesin sen geriye baktığın da bunu da yendim diyeceksin eminim 🙏
Suuuuuuuuu NANANA bütün kalbimiz seninle inşallah hastaneden çıktığın gün de burdan bize yazarsın bizi unutmazsin 💕💕
Mucize_istiyorum22 NANANA cok gecmis olsun inslh kendini iyi hissediyorsundur bebegin kac aylik? Italyada bi hasta cigerlerime cam parçaları batiyor gibi demisti oylemi gercekten😥
-Sunshine- NANANA Rabbim şafii ismiyle biran önce şifanı versin inşallah 🙏🙏 İçini ferah tut canım bu hastalığı yenecek ve eşine yavrunuza kavuşacaksın sen çok güçlü bi kadınsın. Çünkü sen annesin 💪Bugün hastaneden cıktım yendim bu hastalığı postunu dört gözle bekliyoruz❣️
Elvin21 NANANA Canım ben. Burda yeniyim rabbim tez zamanda sağ Salim ailene kavuştursun bu hastalığı üzerinden alsın inşallah moralini bozma hiç dara düşüren rabbim elbet feraha da çıkarır inşallah yendim dediğin postu da okuruz en yakın zamanda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merve1705 NANANA yüzüm solgun demişsin bu mu solgun halin be kadın heyt bee çiçeksin çiçeeekk🌺😎 Gün gekecek bitti yazacaksın 🤲