Myagz Zeynep55 kız annesi değilim ama ablam üç yaşındayken deldirmişti 🙃 kendisi isterse diye bekledi zeynepciğimiz anne küpe istiyorum diye koşa koşa deldirmeye gitti hiç ağlamadan deldirdi mutlu bi anne kız anısı da oldu 🥰
Ervaaaaa Zeynep55 bende çoook seviyorum küpe takmayı kızım olacağını öğrendiğimde hep heves ettim ama gel gör ki kızımın kulak memesi ayrık doğuştan ilginç ama işte allah vergisi biz de tek kulak deleriz ☺️
2minikannesi Zeynep55 bir buçuk yaşında felandı deldirdiğimizde hiç ağlamadan isteyerek deldirdi dedem küpe aldı takalım diye tutturunca mecbur kaldım deldirmeye☺️
Zeynep55 Myagz kusura bakma kız annesi yazmamın nedeni sadece onlar cevap versin diye değil sadece başka konu bulamadım 🤗ayy ne güzel anılar bunlar 🤗inşallah banada nasip olur ❤️❤️Teşekkür ederim bu anıyı anlattığın icin 🤗
Emine0 Kızımın dogum gunu için deldirmstm hıcte aglamadı hic eline takılıp çıkarmadı anlamayınca deldirmek daha iyi bence
Zeynep55 Emine0 benim kızım 7 buçuk aylık şu virüs inşallah geçerse deldirmek istiyorum küpe seviyorum bebeklerde 🤗🤗teşekkür ederim 🥰
Delal Benim kizim 3 aylik ama sabirsizlaniyorum kulaklarina kupe takmak icin bazen diyorum gidip yaptiralim ama aglar kiyamiyorum cok erken dimi
Zeynep55 Delal bende çok sabırsızlanıyorum benim ki de 7 buçuk aylık 🤗evet sizin ki çok erken 🤗bekleyeceğiz artık canları acımasın diye 🤗teşekkür ederim 🥰
Ikrazumra19 Zeynep55 20 aylik hala deldirmedim kendisi istedigi zaman deldirsin burda bir postta bir cocuk kulagindaki kupeyi yutmus o yuzden bilincli oldugu zaman yaptirmak daha mantikli geliyor
Zeynep55 Ikrazumra19 hıı ben görmedim o zaman yaptırmam tabi ,teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğin için 🥰