Bsrtrlc Merhaba anneler. Kızımın dilindeki pamukçuk siyahlaştı. Doktorumuza fotoğraf yolladık mantar pamukçuğu olduğunu söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan var mi? Tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mi ?
Eliflerceee Bsrtrlc benim bebegmde pamukcuk oldu. Doktoe mikostatin werdi damlattim ama anmyni zamanda gogsumede damlattim. Grcti cok sukur. Sakin karbonat surmeyin bizi karbonat mahfetti. Pamukcuk mantar enfeksiyonu oldugu icin siz silerken o enfeksiyonu dagitmis oluyorsunuz. Daha da artiyor.
Myagz Bsrtrlc meme temizliğine çok dikkat edin kendinizin bebeğin ağız içine de benim tavsiyem karbonat falan sürmeyin direnci düştüğü an haftalık yapar pamukçuk ilerlemiş sizin doktora gidin mümkünse bişey de yiyemez yazım acıyor
Myagz sumeyyez damla şeklinde mikostatin masaj yapar gibi pamukçulara sürmek gerekiyor damlalıkla, öyle örneğin dvitaminş verdiğimiz gibi damla gibi içirmiyoruz ağzında kalması lazım
sumeyyez Myagz aldırdım da ben gazlı bezle falan mı sileyim nasıl yapacak damlalıkla yutar ya korkuyorum açıkçası
Myagz sumeyyez yutması sakıncalı değil kuzum sadece pamukçuğa etki için üstüne sürmek gerekiyor biraz yutsa bişey olmaz korkma 🥰