Cansuu1 Kizlar bugun cok soru sordum ama ilk defa mamaya geciyorum bilmediklerimi siz tecrube bayanlara soruyorum affedin 🙏🏻 1 numarasini aldik. Kullanan var mi? Bir de 2 haftada bitmesi gerekiyor mu bitmezse çöpe mi ?
Duce28 Cansuu1 bende hipp kullaniyorum serin yerde ve gunes gormeyen yerde muhafaza edrsen birsey olmaz 🌸🌸
AliyeAsel Cansuu1 gayet memnunum canım 3 hafta diye biliyorum zaten 3 haftaya yerinde yeller esiyor mamanın ☺️
DeryaEla Doğduğundan beri kullanıyorum.evet açıldıktan sonra iki hafta içinde tuketilmeli mamalar.oyuzden ufak boy alın.tabi bebeğiniz büyüdükçe ufak çabuk bitiyo.
Bigaboy Merbaha bize gaz ve gece uykuda sancı yaptığı için kullanamadık evolvia geçtim gazı maşallah hemen çıkıyor yarım saat içinde de mama sonrası hemen kakasını yapıyor 🙋🏻♀️. Serin yerde tut canım bir şey olmaz.
Damlaemir Gaz ve kaka yapma olayı güzel ama doyurmuyo devamlı acıkıyor bebeğim değiştirmeyi düşünüyorum bende 2 aylık bebeğim
Kbr Duce28 Evet Biz 4ayligiz. Dis çıkarma döneminde cok salyadan da olabilirmis, enfeksiyondan da o yuzden merak ettim peki günde kaz kez kaka yapıyordu özür dileyerek soruyorum
Duce28 Kbr valla biz yeni doganiz 25 gunluk kizim gunde 10 11 oluyor degisken cok rk gidada kullaniyiruz cunku canim
ArasAtlas Bizde cok memnunuz 5 aydır kullanıyorum gaz ve kaka sorunumuzu ortadan kaldırdı tek kötü yanı çabuk acıkıyor kilo aldırmıyor bu ay anne sütü artı mama yarım kilo almışız