domatesim 5 ay 8 günlük oğlum doğduğundan beri kaka yapmada zorlanıyor. Bağırsak düzenleyici iki tane şurup verdiler bi iki kez düzenli yaptı. Üç gündür yine yapmıyor 😔 ıkınıyor sabahtan beri. Ne yapacağımı şaşırdım 😔
Bisaniye domatesim yeğenim öyle 18 aylık oldu kaka yapınca evde bayram havası. Ek gıdaya geçince lifli sebzelerle çorbalar yap canım onu içince boşaltıyor içini
deletedmom173 domatesim ne kullandınız bağırsak düzenleyici şurup bizde de aynı sıkıntı vardı CANIM bir haftada düzenlendi bağırsakalrı
Ozlemaydin Bnmde basima giyor mecbur hep bekliyorum ishal oluyor birdn yije kabiz hic normle donmedi bu gune kadar
Pinar35 Merhaba bnm bebeğimde 2 ay 13 gnlük kaka yapamyodu 3 gndür kristal marka bebekler için zeytin yaği var 0 a ykın asit oranı hergün öğlen gbi 1 çay kşigi içiriyorum bir 2 damla normal zeytin yagi ile her altnı temizledgmde saaat yönnde masaj ypyorum 3 gndur dzene grdi kakası bgn 3 dfa yptı mesela bide aksam ypar oh rahat😊denemenzi tavsye edrim ara arada kndim kayisi suyu iciyorum umarim faydasıni gorursnuz
Gizem10 domatesim badem yagı yada zeytın yagı verın cay kaşıgı ile birkaç damla çok faydası oluyor yalnız yagdan sonra mutlaka agzına azıcık su verın