merveyildirim06 Merhaba anneler oğlum 4 buçuk aylık. kulakları sanki Kepçe olacak gibi her yatirdigimda kulağını düzeltip yatırıyorum ama yine de kafasını çevirince katlanıyor. Bi öneriniz var mı ne yapabilmem kepçe kulak olmaması için
Minikuzu merveyildirim06 aynı durumdan muzdaribim çok üzülüyorum bu duruma gece yatarken bandana takmayı düşündüm ama kıyamıyorum.
Alisvezehra merveyildirim06 valla eltimin cocuguda öyle kulakları kepceydi bandanada takti etti ama yinede duzelmedi bilmiyorum düzelir belki ailede varsa çekmiş olabilir
OzcaNimet merveyildirim06 Benim oğlumda öyle 🤦♀️8 aylık olduk özel kepçe kulak için bandanalardan da aldım taktırmıyor🤷♀️ Bende akışına bıraktım 🙄hem bu hali daha sevimli geliyor bana. En kötü biraz büyüyünce okula başlamadan önce düzelmezse küçük bir operasyonla düzelttireceğiz 🤷♀️
Aysuma Bnm oğluşda tek tarafa yatıyordu hep kulağı kepçe gibi olmuştu doktorumuz yarabandıyı ufak kes yapıştır demişti ve yaptım şuan düzeldi 😌🌼
Aysuma Yok kesiyordum hatta eşim eczaneden gazlı bezlerin yapıştırmalı olanı var ondan almıştı kesip yapıştırıyordum düzeldi
Kbryzr merveyildirim06 kızlae dert etmeyin benim kızımında kulakları kepceydi 1 yasında şimdi düzeldi
Tugcegoktas merveyildirim06 ayy aynı dert bendede var yastıkta ben düzeltiyorum tekrar katlanıyor sinirlrimi bozuyor kulakları acıldı dahada sanki birşeyde yapamıyorum raahtsız ediyor benıde bu durum 5 bucuk aylıgız . 🤔