defnesmomm Havva2323 Sleepy Natural yenidoğan kullanıyorum ama sensitive olana geçmeyi düşünüyorum. Memnun olmayanı duymadım henüz 😊
Rmyskrts defnesmomm Ne kadarlık bebeğiniz ne zaman geçmek gerekir bende yeni doğan kullanıyorum da ne çaman sensitive geçmek gerekiyor merak ettim
defnesmomm Rmyskrts bebeğim 2 aylık, evde biraz stoğumuz var Natural olandan, bittiği zaman Sensitive olana geçmeyi düşünüyorum. Deneme amaçlı 1 paket alacağım önce, memnun kalırsak çoklu paket alacağım.
makbulegul Kizlar yanlis anlamayin ama bazi islak mendillerde katki maddeleri varmis icerik kurdu var Instagram da oradan bakin islak mendil incelemesi yapti
defnesmomm makbulegul sensitive olan parfümlü olması haricinde beğeniliyor, Natural olan yıldızlı ürünler arasında. Ben de mühendisinoğlu hesabından yararlanıyorum.
defnesmomm Ervanec size kalmış aslında. Ben hala yenidoğan kullanıyorum, evdeki stok bittiği zaman deneyeceğim sensitive olanı. Kızım 2 aylık şu an. 3.ayda başlarız diye tahmin ediyorum
Ahseninannesii @Havva2323 ilk bi kaç ay unibaby kullandım memnundum içeriği sıkıntılı çıkınca sleepy senstive kullanıyorum nerdeyse 7 aydır çok memnunum Canım tavsiye ederim